Crna kronika

PAD MOTOCIKLISTA U ROVINJSKOJ ULICI

TEŠKA PROMETNA NESREĆA U ROVINJSKOM SELU: U tijeku reanimacija vozača, cesta zatvorena za sav promet

Kako doznajemo od Alena Pačića, glasnogovornika Policijske uprave istarske, tim Hitne medicinske pomoći upravo reanimira vozača motora, a taj je dio prometnice od 17 sati i 12 minuta zatvoren za sav promet


 
1 min
Istra24
Ilustracija: Pixabay

Kako doznajemo od Alena Pačića, glasnogovornika Policijske uprave istarske, tim Hitne medicinske pomoći upravo reanimira vozača motora, a taj je dio prometnice od 17 sati i 12 minuta zatvoren za sav promet

Županijski centar 112 zaprimio je točno u 17 sati dojavu da je na Državnoj cesti 303 na ulazu u Rovinjsko Selo došlo do pada motociklista.

Na mjesto događaja, u Rovinjsku ulicu na 100 metara od raskrižja s DC303 iz smjera Rovinja, upućena je zatim Hitna medicinska pomoć.

Kako doznajemo od Alena Pačića, glasnogovornika Policijske uprave istarske, tim Hitne medicinske pomoći upravo reanimira vozača motora, a taj je dio prometnice od 17 sati i 12 minuta zatvoren za sav promet.


Nastavite čitati

Istra
 

Istarski ribari i dalje na kruhu sa sedam kora

Prošlo je gotovo godinu dana od otvaranja nove županijske ustanove pod nazivom Centar za razvoj ribarstva i akvakulture koja bi trebala biti logistička potpora ribarima te "komunikacijski kanal" između institucija i ribara. No, zapelo je * Imamo priču stanara iz Mohorovičićeve ulice u Puli koji se "guše" u parkiranim automobilima * Objavljujemo detalje revidiranog pulskog Programa građenja komunalne infrastrukture 

Istra
 

ISPRIKA NASTAVNIKU SKERTU I ČITATELJIMA Maturanti su mu oblijepili auto želeći ga simpatično iznenaditi

Nastavnik i razrednik kuhara maturanata Matej Skert: "Ispalo je simpatično. Dva moja učenika rekla su da idu po svoj završni rad iz kuharstva do printaone. To je bila krinka meni za iznenađenje. Nakon 15-ak minuta izašao sam van, pogledam, auto sav oblijepljen. Nasmijali smo se, našalili i fotografirali. Oblijepljen automobil bio je dva-tri sata atrakcija za  sve prolaznike"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.