Crna kronika

kobni sudar

U prometnoj nesreći kod Marčane dvoje poginulih

Zbog očevida državna cesta Labin - Pula je zatvorena, a sav se promet odvija obilazno, lokalnim prometnicama


 
1 min
Borka Petrović

Zbog očevida državna cesta Labin - Pula je zatvorena, a sav se promet odvija obilazno, lokalnim prometnicama

Kod nogometnog igrališta u Marčani dogodila se, oko 20.20 sati, strašna prometna nesreća u kojoj su život izgubile dvije osobe.

Kako doznajemo od Nataše Rogić iz PU istarske dvije osobe su poginule, a jedna je osoba prevezena u pulsku opću bolnicu. Za sada njeno stanje nije poznato.

Zbog očevida državna cesta Labin - Pula je zatvorena, a sav se promet odvija obilazno, lokalnim prometnicama. Na mjesto događaja, zajedno s policijskim službenicima, izlazi i zamjenik županijskog državnog odvjetnika Vlado Šćur, koji će obaviti očevid.

U nesreći su sudjelovala dva vozila, jedan marke Alfa Romeo, a drugi Opel Astra. 


Nastavite čitati

Istra
 

VODNJAN/DIGNANO: Ljetni koncerti limene glazbe / I concerti estivi della banda d'ottoni

Limena glazba Grada Vodnjana i Zajednice Talijana Vodnjan pod vodstvom maestra Branka Sterpina, subotnjim matinejama razveseljavati trgove u Galižani, Vodnjanu i Peroju * La Banda d’ottoni della Città di Dignano e della Comunità degli Italiani di Dignano, guidata dal Maestro Branko Sterpin, torna a rallegrare, con una serie di concerti estivi, le piazze di Gallesano, Dignano e Peroi

Istra
 

BLAGO JADRANSKOG MORA: pokretna izložba od sutra do subote u Puli, potom u Umagu i Poreču

Izložba „Blago jadranskog podmorja“ postavljena je u 12 metarskom autobusu sa 225 eksponata od 65 vrsta ljuštura, oklopa i skeleta školjkaša, puževa, koralja, spužava i bodljikaša Jadranskog mora * Ovu  kombinaciju atrakcije i edukacije posjetitelji moći vidjeti u Puli na Rivi 7., 8. i 9., u Umagu na Trgu slobode 10., 11. i 12., te u Poreču na Peškeri 13., 14. i 15. lipnja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.