Crna kronika

UMAG Vozio pijan i dva puta počinio prekršaj. Dobio kaznu od 15 tisuća kuna

Muškarca su policijski službenici isključili iz prometa jer je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, no on je ponovno sjeo za volan te su ga nakon sat vremena opet zatekli u prometu


 
1 min
Istra24
Foto: PU istarska

Muškarca su policijski službenici isključili iz prometa jer je upravljao vozilom pod utjecajem alkohola, no on je ponovno sjeo za volan te su ga nakon sat vremena opet zatekli u prometu

Umaška policija je jučer oko 12.10 sati između naselja Karigador i Lovrečica kontrolirala 61-godišnjaka koji je upravljao automobilom Opel, čakovečkih registracijskih oznaka, iz smjera Novigrada u smjeru Umaga.

Policijski službenici utvrdili su kako vozač upravlja u vrijeme izrečene zabrane upravljanja motornim vozilima, s obzirom da ga je policija zaustavila i u 11.15 sati u Karigadoru te je tada utvrđeno kako upravlja automobilom pod utjecajem alkohola od 1.46 promila. 

Iako su policijski službenici isključili vozača iz prometa i izrekli mu zabranu upravljanja motornim vozilima, on je ponovno sjeo za volan i nastavio s vožnjom.

Radi počinjenja prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama, policija mu je izrekla ukupnu novčanu kaznu od 15.000 kuna i zaštitnu mjeru zabrane upravljanja motornim vozilima u trajanju od pet mjeseci, a vozača su priveli u policijsku postaju do prestanka djelovanja opojnog sredstva.


Nastavite čitati

Istra
 

Grad Rovinj-Rovigno uveo aplikaciju za ocjenjivanje zadovoljstva građana

Građani koji žele ocijeniti dobivenu uslugu, morati će skenirati QR kod kojim će otvoriti razgovor putem WhatsApp-a. Za započeti ocjenjivanje, potrebno je poslati bilo koju poruku (primjerice „pozdrav“ ili samo jedno slovo) kojom se otvara cijeli set pitanja te se nude opcije odgovora * Cilj aplikacije jest osvještavanje djelatnika da u osnovi svi oni pružaju uslugu građanima te da se od njih iznad svega očekuje ljubaznost i profesionalnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.