Crna kronika

VATROGASCI NA TERENU

(VIDEO) VELIKI POŽAR KOD ANTENALA Gori šuma!

Glavni županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac rekao je da je na terenu 60 vatrogasaca i 21 vozilo*Gori bjelogorična šuma. Požar je buknuo oko 19 sati i vatrogasci ga još gase. Očekujemo pomoć iz Buzeta, kazao je Kozlevac


 
1 min
Istra24
Foto (Istramet) Dejan Srdoč

Glavni županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac rekao je da je na terenu 60 vatrogasaca i 21 vozilo*Gori bjelogorična šuma. Požar je buknuo oko 19 sati i vatrogasci ga još gase. Očekujemo pomoć iz Buzeta, kazao je Kozlevac

Veliki požar buknuo je na području iznad Antenala. Kako potvrđuju u Javno-vatrogasnoj postrojbi Umag, vatrogasci su na terenu, a čini se da se radi o požaru većih razmjera.

Kako nam je potvrđeno u JVP Umag, požar je zahvatio šumu. Fotografiju požara objavio je na svojim Facebook stranicama Istramet, a snimio ju je Dejan Srdoč.

Glavni županijski vatrogasni zapovjednik Dino Kozlevac rekao je da je na terenu 60 vatrogasaca i 21 vozilo.

- Gori bjelogorična šuma. Požar je buknuo oko 19 sati i vatrogasci ga još gase. Očekujemo pomoć iz Buzeta, kazao je Kozlevac.

Novigardski gradonačlenik Anteo Milos kaže da su sve raspoložive snage na terenu.

- Požar gase vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe Umag, Novigrad, a u ispomoć stižu i vatrogaci iz Poreča. Požar se širi zbog jake bure i gori na dosta nepristupačnom terenu uz dolinu Mirne, rekao je novigradski gradonačelnik Milos.

VIDEO: Matej Damijanić


Nastavite čitati

Istra
 

PALIAGA PRIZNAO DA JE SCHIOZZI KRIV, ali kaže da on to nije mogao znati

Danas se razbuktala afera „Pos stanovi Rovinj – Schiozzi“, objavili smo vijest da je Državni inspektorat naložio rušenje kuće s bazenom u naselju Grabri i detektirali gomilu smeća u bivšem Istrinom skladištu u pulskoj Šijani * Sutra objavljujemo što će s tim smećem učiniti i osoba koja ga je nagomilala - kontroverzni zagrebački poduzetnik Predrag Đorđević * Nastavlja se farsa s odgodama ročišta u slučaju pazinskih IDS-ovaca, a mišljenje o biciklistima po istarskim prometnicama zatražili smo od...uspješnih biciklista

Istra
 

MJESTO SUSRETA I POSEBNIH DOGAĐANJA: preuređuje se Trg Matka Laginje u Rovinjskom Selu

Planiraju se urediti zelene površine i rasvjeta čime će se zaokružiti uređenje Trga koji bi time vratio socijalnu ulogu mjesta okupljanja, komunikacije i posebnih društvenih događanja * Predviđena je i fizička barijera uz glavnu prometnicu za zaštitu pješačke zone trga, prostor za organizaciju javnih manifestacija, parkiralište uz prostor trga, mjesta za poček autobusa, oblikovanje partera koristeći kamenu strukturu različitih obrada, te integracija vegetacijske strukture kao sastavnog djela oblikovanja trga i ambijentalna rasvjeta

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.