Crna kronika

gorijelo u zgradi u Ulici Carducci

Zapalio se dimnjak u Rovinju

Jučer oko 17 sati u zgradi u Ulici Carducci u Rovinju došlo je do zapaljenja dimovodnog kanala te je uslijed njegovog zagrijavanja u stanu na prvom katu nastalo oštećenje zida


 
1 min
Istra24
FOTO: Pixabay

Jučer oko 17 sati u zgradi u Ulici Carducci u Rovinju došlo je do zapaljenja dimovodnog kanala te je uslijed njegovog zagrijavanja u stanu na prvom katu nastalo oštećenje zida

Jučer oko 17 sati u zgradi u Ulici Carducci u Rovinju došlo je do zapaljenja dimovodnog kanala te je uslijed njegovog zagrijavanja u stanu na prvom katu nastalo oštećenje zida.

Provedenim radnjama utvrđeno je kako su korisnici stana u prizemlju koristili peć na drva, a da dimovodni kanal nije čišćen nekoliko godina, zbog čega se je došlo do njegovog pregrijavanja.
 
Policija će o događaju obavijestiti nadležni Odjel inspekcije Službe civilne zaštite Pazin.


Nastavite čitati

Istra
 

PROTIV KRUPNOG KAPITALA LOKALNIM I EKO PROIZVODIMA Darko Pekica: "Prostor je mali, ali ima mista za jenu dobru vibru"

"Gledano da je ili eko ili lokalno. Kafe nan je z Žminja, naše bira, vino Agroprodukt iii Lunika, namisto Coca Cole fjumanska Monada. Ča manje škovac da delamo, to nan je nika nit vodilja. Naš problem kod Kampanjole je da je jako teško upasti u lokale s točenom birom jer su ugovori vezani za velike korporacije, umisto da se gleda da se roba koja se tu proizvede, tu i troši, u krugu od 20 do 50 kilometri. Ako imaš dobar proizvod, zašto se ne bi tu konzumirao, zašto ga moraš slati ne znan kamo da biš opsta, kaže Pekica

Istra
 

PODACI IZ 153 MILIJARDE INTERAKCIJA I nakon 30 godina jedan od najpopularnijih kanala komunikacije je SMS

“Originalna SMS poruka koju je prije 30 godina poslao 22-godišnji developer Neil Papworth pomogla je otvoriti put prema globalnoj povezanosti. Ta se povezanost razvila i posljednjih godina ubrzano širila, a Infobip danas svake godine obrađuje stotine milijardi poruka, dosežući 75 posto mobilnih telefona u svijetu”, istaknuo je Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.