Crna kronika

Na graničnom prijelazu Ilok

Zaplijenjeno deset tona duhanske melase za nargile

Krijumčarena roba otkrivena je uz pomoć RTG uređaja i službenog psa za detekciju duhanskih proizvoda


 
1 min
HINA
Foto: Carinska uprava Ministarstva financija RH

Krijumčarena roba otkrivena je uz pomoć RTG uređaja i službenog psa za detekciju duhanskih proizvoda

Više od deset tona duhanske melase za pušenje u vodenim lulama (nargilama) zaplijenili su jučer djelatnici carine pri pokušaju ilegalnog unosa u Hrvatsku na graničnom prijelazu Ilok, izvijestila je danas Carinska uprava.

Krijumčarena roba otkrivena je uz pomoć RTG uređaja i službenog psa za detekciju duhanskih proizvoda. Melasa bila je skrivena među prijavljenom carinskom robom te tako pokušana, krijumčarenjem, biti unesena u Hrvatsku, izbjegavajući mjere carinskog nadzora, navode iz Carinske uprave.

U svezi s tom zapljenom, sutra će se na Graničnom prijelazu Bajakovo održati konferencija za novinare na kojoj će govoriti ravnatelj Carinske uprave Mario Demirović i pomoćnik ravnatelja za Sektor za mobilne jedinice Predrag Juratovac.


Foto: Carinska uprava Ministarstva financija RH

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.