IT & Tech

Vodnjanski IT gigant o situaciji u Ukrajini

Infobip: "Zahvaljujemo svim Bipperima koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali Infobipovoj Zakladi za humanitarnu pomoć u Ukrajini"

"Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje. Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini", priopćuju iz te globalne tvrtke


 
2 min
Istra24
Foto: Infobip

"Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje. Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini", priopćuju iz te globalne tvrtke

Vodnjanski IT gigant Infobip oglasio se povodom situacije u Ukrajini.

Njihovo priopćenje objavljujemo u cijelosti:

"Zgroženi smo patnjom i humanitarnom katastrofom u Ukrajini, a naša su srca sa svima pogođenima ovim užasnim događajima.

Od početka krize naš multifunkcionalni tim svakodnevno prati situaciju kako bi, prije svega, pomogao našim ljudima u regiji te osigurao nesmetano poslovanje.

Stojimo uz naše ljude

U vremenu razarajućeg nasilja i uništavanja, svjedočimo hrabrosti, solidarnosti i nenadmašnoj želji za mirnim rješenjima. Svi naši napori usmjereni su na sigurnost naših ljudi u Ukrajini, njihovih obitelji i prijatelja. Podršku smo im prije svega dali kroz pomoć u evakuaciji i pružanje smještaja u Hrvatskoj ili drugim dijelovima svijeta, čime smo im osigurali financijsku, fizičku i emocionalnu sigurnost.

Kao globalna tvrtka njegujemo naše različitosti i čvrsto držimo do svojih vrijednosti, uvijek cijeneći ljudskost kao najveću od svih vrlina. Uvijek smo predani svim našim kolegama ma gdje oni bili. To uključuje naše zaposlenike u Rusiji, na čije su živote također negativno utjecale posljedice nedavnih događaja.

Bipperi zajedno

Naši zaposlenici diljem svijeta ponovno su pokazali svoju velikodušnost, otvorena srca i bezuvjetnu podršku našoj zajednici. Zahvaljujemo našim Bipperima koji svakodnevno sudjeluju u humanitarnoj pomoći na terenu u zemljama koje graniče s Ukrajinom te onima koji su dočekali obitelji naših ukrajinskih kolega na granicama kako bi ih evakuirali na sigurno. Zahvaljujemo svim Bipperima koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali Infobipovoj Zakladi za humanitarnu pomoć u Ukrajini. Infobip će svaku donaciju zaposlenika Zakladi utrostručiti kako bi pomogao u ublažavanju ove nezamislive patnje.

Obustavljanje poslovanja sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima u Rusiji

Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje.

Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini".


Nastavite čitati

Svijet
 

UNESCO upozorava da bi AI mogao poticati antisemitizam nijekanjem Holokausta

Generativna umjetna inteligencija, poput chatbota ChatGPT-ja, temelji se na internetskim podacima, sadržaju koji može odvesti na krivi trag i u kojemu je prisutna ljudska pristranost. To bi također moglo dovesti do pogrešnog navođenja informacija o određenim događajima i pojačavanja predrasuda, navodi se u izvješću UNESCO-a

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.