IT & Tech

Vodnjanski IT gigant o situaciji u Ukrajini

Infobip: "Zahvaljujemo svim Bipperima koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali Infobipovoj Zakladi za humanitarnu pomoć u Ukrajini"

"Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje. Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini", priopćuju iz te globalne tvrtke


 
1 min
Istra24
Foto: Infobip

"Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje. Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini", priopćuju iz te globalne tvrtke

Vodnjanski IT gigant Infobip oglasio se povodom situacije u Ukrajini.

Njihovo priopćenje objavljujemo u cijelosti:

"Zgroženi smo patnjom i humanitarnom katastrofom u Ukrajini, a naša su srca sa svima pogođenima ovim užasnim događajima.

Od početka krize naš multifunkcionalni tim svakodnevno prati situaciju kako bi, prije svega, pomogao našim ljudima u regiji te osigurao nesmetano poslovanje.

Stojimo uz naše ljude

U vremenu razarajućeg nasilja i uništavanja, svjedočimo hrabrosti, solidarnosti i nenadmašnoj želji za mirnim rješenjima. Svi naši napori usmjereni su na sigurnost naših ljudi u Ukrajini, njihovih obitelji i prijatelja. Podršku smo im prije svega dali kroz pomoć u evakuaciji i pružanje smještaja u Hrvatskoj ili drugim dijelovima svijeta, čime smo im osigurali financijsku, fizičku i emocionalnu sigurnost.

Kao globalna tvrtka njegujemo naše različitosti i čvrsto držimo do svojih vrijednosti, uvijek cijeneći ljudskost kao najveću od svih vrlina. Uvijek smo predani svim našim kolegama ma gdje oni bili. To uključuje naše zaposlenike u Rusiji, na čije su živote također negativno utjecale posljedice nedavnih događaja.

Bipperi zajedno

Naši zaposlenici diljem svijeta ponovno su pokazali svoju velikodušnost, otvorena srca i bezuvjetnu podršku našoj zajednici. Zahvaljujemo našim Bipperima koji svakodnevno sudjeluju u humanitarnoj pomoći na terenu u zemljama koje graniče s Ukrajinom te onima koji su dočekali obitelji naših ukrajinskih kolega na granicama kako bi ih evakuirali na sigurno. Zahvaljujemo svim Bipperima koji su svoje domove ponudili kao skloništa i donirali Infobipovoj Zakladi za humanitarnu pomoć u Ukrajini. Infobip će svaku donaciju zaposlenika Zakladi utrostručiti kako bi pomogao u ublažavanju ove nezamislive patnje.

Obustavljanje poslovanja sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima u Rusiji

Infobip je u Rusiji obustavio poslovanje sa svim sankcioniranim poslovnim subjektima. Nastavljamo pomno pratiti situaciju i u skladu s njezinim razvojem, nastavit ćemo prilagođavati naše poslovanje.

Podržavamo svijet u kojem svatko ima slobodu živjeti, stvarati i raditi u miru. Nadamo se što bržem okončanju ovog rata te ponovnom uspostavljanju mira u Ukrajini".


Nastavite čitati

Svijet
 

Milanović pozvao Hrvate u BiH da izađu na izbore

Milanović je poruci uoči izbora ponovio da će se izbori u BiH opet održati prema izbornom zakonu koji već dulje vrijeme ograničava mogućnost izbora legitimnih predstavnika Hrvata na mnogim razinama vlasti. "U takvim okolnostima, kada je upitno hoće li moći izabrati svoje legitimne predstavnike, jedini način da pokušaju osigurati svoje pravo na legitimnu zastupljenost jest izlazak na izbore u što većem broju", poručio je hrvatski predsjednik

Svijet
 

Najmanje 23 civila ubijena u ruskom raketnom napadu na Ukrajinu

Reutersov svjedok vidio je 12 tijela, od kojih četiri u automobilima te rekao je da je projektil napravio krater u zemlji u blizini dva reda vozila na sajmu automobila. "Dosad 23 mrtvih i 28 ranjenih. Svi civili", napisao je Oleksandr Staruh, regionalni guverner Zaporižja na Telegramu, aplikaciji za razmjenu poruka

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.