IT & Tech

u organizaciji Tech City Pula

Novi Digital Meetup posvećen je svijetu tehnologije i dizajna

Ovog će četvrtka posjetitelji Meetup-a imati priliku čuti dvije uspješne priče – onu o stvaranju jednog od najpopularnijih Flutter routing paketa – Beamer, te onu o izgradnji Freelancing karijere i izazovima koje je potrebno premostiti na putu do uspjeha


 
2 min
Istra24

Ovog će četvrtka posjetitelji Meetup-a imati priliku čuti dvije uspješne priče – onu o stvaranju jednog od najpopularnijih Flutter routing paketa – Beamer, te onu o izgradnji Freelancing karijere i izazovima koje je potrebno premostiti na putu do uspjeha

„Pozivamo vas na treći po redu mjesečni Meetup event posvećen svijetu tehnologije i dizajna u organizaciji Udruge Tech City Pula u suradnji s obrtom Wivio. Kao i na prva dva Meetup-a, i ovoga puta očekujemo pune prostorije Udruge ispunjene mladim IT entuzijastima željnim novih znanja i networkinga“ – poručili su iz TCP-a najavljujući set predavanja koji vas ovog četvrtka očekuje u prostorijama Udruge na adresi Mletačka ulica 8, s početkom u 18 sati.

 

- Posjećenost Digital Meetup-a, kao i naših drugih događaja i radionica, motivira nas da i dalje nastavimo povezivati stručnjake iz raznih područja koji nesebično dijele svoje znanje, iskustvo i vještine sa svima koji dođu u prostorije TCP-a. Želimo da Pula nastavi pratiti trendove i biti oaza za digitalne tehnologije, male i velike tvrtke te pojedince koji se bave IT-em, zato je bitno održavati prostor za učenje i povezivanje, istaknuli su iz TCP-a.

 

Ovog će četvrtka posjetitelji Meetup-a imati priliku čuti dvije uspješne priče – onu o stvaranju jednog od najpopularnijih Flutter routing paketa – Beamer, te onu o izgradnji Freelancing karijere i izazovima koje je potrebno premostiti na putu do uspjeha.

 

Dosadašnja dva Meetup-a pokazala su kako u Puli postoji velik interes za ovakvom vrstom okupljanja koje pruža mogućnost za neformalno učenje, razmjenu znanja i iskustava te upoznavanje osoba sličnih interesa. Opuštena i prijateljska atmosfera zaštitni je znak Udruge koja svojim kontinuiranim radom uvodi mlade u svijet IT-a, dizajna, umjetne inteligencije i raznih drugih suvremenih područja koje postaju standard u poslovnom svijetu.

 

Također, osim Digital Meetup-a koji je na rasporedu u četvrtak, već u petak pridružite se prvom IT pub kvizu u prostorijama Caffe bara La Resistance iznad Arene u organizaciji Superteam Balkan uz podršku TCP-a. Sudionike kviza očekuju vrijedne nagrade, a broj ekipa je ograničen – sve informacije i obrazac za prijave dostupne su na društvenim mrežama Udruge TCP.

 

„I narednog mjeseca Udruga nastavlja s održavanjem edukativnih predavanja i radionica, tako će već 9.5. posjetitelji imati priliku naučiti kako napraviti dobru marketinšku kampanju. Sve informacije o nadolazećim događajima moguće je pronaći na web stranici Udruge www.tcp.hr te društvenim mrežama, stoga vas pozivamo da putem njih pratite rad naše Udruge i pridružite se nekom od budućih događaja“ – poručili su mladi IT-evci.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.