IT & Tech

Popularizacija znanosti i kod djece

STEM PROJEKT: Sutra u Puli znanstveni doručak za mališane uz zanimljive pokuse u Ludom laboratoriju

Sudjelovanje  je besplatno za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.


 
1 min
Istra24
foto: Istarska razvojna agencija - IDA

Sudjelovanje  je besplatno za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.

Sutra će se pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te zanimljivom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli od 09.00 do 12.00 sati oodržazi znanstveni doručak za djecu u sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“.

Sudjelovanje  na Znanstvenom doručku besplatno je za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.

foto: Istarska razvojna agencija - IDA

Nositelj projekta je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, a partneri na projektu su Zajednica tehničke kulture Pula (koja upravlja Centrom za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije), Grad Pula – Pola, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, udruga Matematičko društvo „Istra“, udruga Društvo za robotiku Istra, udruga Morski obrazovni centar Pula te Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o..

Ukupna vrijednost projekta  "STEM udruga za popularni STEM“ je 326.766,42 EUR, od čega je 277.751,46 EUR sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda dok ostatak osigurava Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Program

- u 09.30 i 10.30 sati razgledavanje Znanstvenog vrta i upoznavanje s eksponatima pod stručnim vodstvom;

- u 11.30 sati meteo predavanje;

- šašavi animatori/znanstvenici u Ludom laboratoriju;

- košare pune krofni, topla kava, čaj ili sok


Nastavite čitati

Pula
 

NI DVIJE GODINE OD NAJAVE Mobilni timovi za psihološku pomoć pulskim osnovnim školama nisu zaživjeli

U posljednjih nekoliko mjeseci evidentna je eskalacija vršnjačkog nasilja u najvećem istarskom gradu, a mobilni timovi ponovno su bili temom sastanka koji se sredinom svibnja održao u Gradu Puli. Iako škole otad bilježe i nove slučajeve vršnjačkog nasilja, čini se da je realizacija mobilnih timova još uvijek u fazi analiziranja, pa je izvjesno za očekivati kako do završetka ove školske godine neće ni zaživjeti

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.