IT & Tech

Popularizacija znanosti i kod djece

STEM PROJEKT: Sutra u Puli znanstveni doručak za mališane uz zanimljive pokuse u Ludom laboratoriju

Sudjelovanje  je besplatno za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.


 
1 min
Istra24
foto: Istarska razvojna agencija - IDA

Sudjelovanje  je besplatno za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.

Sutra će se pri Centru za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije (CPZI) te zanimljivom Znanstvenom vrtu na adresi Uspon Franje Glavinića 3 u Puli od 09.00 do 12.00 sati oodržazi znanstveni doručak za djecu u sklopu projekta „STEM udruga za popularni STEM“.

Sudjelovanje  na Znanstvenom doručku besplatno je za sve zainteresirane sudionike te nije potrebna posebna prijava i/ili prethodna najava.

foto: Istarska razvojna agencija - IDA

Nositelj projekta je Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnoga društva, a partneri na projektu su Zajednica tehničke kulture Pula (koja upravlja Centrom za popularizaciju znanosti i inovacija Istarske županije), Grad Pula – Pola, Sveučilište Jurja Dobrile u Puli, udruga Matematičko društvo „Istra“, udruga Društvo za robotiku Istra, udruga Morski obrazovni centar Pula te Istarska razvojna agencija – IDA d.o.o..

Ukupna vrijednost projekta  "STEM udruga za popularni STEM“ je 326.766,42 EUR, od čega je 277.751,46 EUR sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda dok ostatak osigurava Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

Program

- u 09.30 i 10.30 sati razgledavanje Znanstvenog vrta i upoznavanje s eksponatima pod stručnim vodstvom;

- u 11.30 sati meteo predavanje;

- šašavi animatori/znanstvenici u Ludom laboratoriju;

- košare pune krofni, topla kava, čaj ili sok


Nastavite čitati

Pula
 

Jašarević gradi 151 stan iznad Marine Verude, Prodić 57 stanova na Vidikovcu, a Bijelić i Šukri stanove nedaleko City Malla

Na Vidikovcu tvrtka Proda Investment direktora Gorana Prodića, između Rizzijeve ulice i Ulice Vidikovac, planira graditi objekt s 57 stambenih jedinica i podzemnom garažom * Uz Šišansku cestu, 300-tinjak metara od City Malla, Maja Jurišić odnosno pulska tvrtka Zejtin zastupana po članu uprave Damiru Bijeliću iz Pule i Šukri Tahiri iz njemačkog Essena, planiraju graditi četiri višestambena objekta

Pula
 

Veliko priznanje za trenera Morisa Tankovića iz pulskog Boksačkog kluba Arena

Sretan sam zbog ovog priznanja i trudit ću se svim snagama da naš savez ide naprijed sigurnijim i većim koracima, izjavio je Tanković * Na skupštini HBS-a usvojen je i prijedlog predsjednika Bošnjaka da se Hrvatski boksački savez kandidira za domaćinstvo Europskog prvenstva za seniore i seniorke do 22 godine sljedeće, 2025. godine u Poreču

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.