Komunal

u utorak zbog radova

Bez vode dio Šijanske ceste, Valtursko Polje i dio Valture

Sutra, u utorak 19. travnja bez vode, od 8 do 13 satu biti Šijanska cesta i to kućni brojevi 4 i 4A


 
1 min
Istra24

Sutra, u utorak 19. travnja bez vode, od 8 do 13 satu biti Šijanska cesta i to kućni brojevi 4 i 4A

Nakon blagdanskih dana nastavlja se s radovima.

Tako iz pulskog Vodovoda javljaju da će sutra, u utorak 19. travnja bez vode, od 8 do 13 satu biti Šijanska cesta i to kućni brojevi 4 i 4A.

Također će, istoga dana, od 8 do 13 sati u općini Ližnja bez vode biti naselja Valtursko Polje i Valtura od kućnog broja 220 do broja 238.


Nastavite čitati

Istra
 

HIDROBAZA: Što župan misli o njenoj paradoksalnoj prodaji, i što će biti s plažom?

Zbog mešetarenja kod privatizacije nekadašnji trgovački divovi "Puljanka" i "Istra" su propali, a danas se njihove nekretnine prodaju po diskontiranim cijenama * I Grad Rovinj, poput Pule, Poreča i Umaga, koristi javne novce za vlastitu promociju * Hidrobaza je trebala biti jezgra poduzeća Brijuni Rivijera čiji je suvlasnik država, a sada je ta ista država prodaje: što o tome misli Boris Miletić? * Hidrobaza će koštati i Fažani koja uređuje svoje priobalje i koja s lokacije mora ukloniti nezakonite nasipe materijala: više o tome saznat ćete ujutro * Sutra pročitajte i kako je gradonačelnik Višnjana opravdao to što nije informirao javnost o svom (ne) radu

Istra
 

Gotovo stotinjak biciklista natjecalo se u prvom kolu

Samo natjecanje održano je u pet zasebnih utrka i 17 starosnih kategorija gdje se natjecao ukupno 91 natjecatelj, što je nešto manji broj nego inače. No, to nikoga nije iznenadilo s obzirom da je u najavi vremenske prognoze bila - polarna hladnoća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.