Komunal

zbog utrke

Danas na Verudeli posebna regulacija prometa

Istarska zimska liga u trčanju nastavlja danas na Bunarini svoju priču 5. kolom u Puli. Ove godine organizaciju po prvi put potpisuje ekipa iz DSR Run&Fun


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini
Provjerite kuda sutra možete voziti

Istarska zimska liga u trčanju nastavlja danas na Bunarini svoju priču 5. kolom u Puli. Ove godine organizaciju po prvi put potpisuje ekipa iz DSR Run&Fun

Radi održavanja pulskog kola utrke Istarske zimske lige u trčanju, vrijedit će posebna regulacija prometa.

Tako će promet vozilima biti zabranjen ili ograničen na sljedećim lokacijama:

  1. od 8 do 13 sati, Ulica Verudella - ogranak koji vodi do Luke „Bunarina"
  2. od 10.50 do 11.30 sati, Ulica Verudella – dio od ulaza na Punta Verudellu do skretanja za Lučicu „DELFIN"
  3. od 11 do 11.40 sati, Ulica Verudella – dionica od raskrižja s pristupnom prometnicom za Lučicu „Delfin" do cestovnog branika na ulazu u Splendid, gdje se sudionici nastavljaju kretati turističkim naseljem Zlatne Stijene, Verudella, Punta Verudella, te se ponovno uključuju na ogranak Ulice Verudella koji vodi do Luke Bunarina, gdje je ujedno i cilj same utrke.

Istarska zimska liga u trčanju, powered by Plava Laguna, nastavlja svoju priču u novoj godini 5. kolom u Puli, a ove godine organizaciju po prvi put potpisuje ekipa iz DSR Run&Fun. Staza je duga 6.000 metara, s oko 60 metara pozitivne visinske razlike. Podloga je isključivo asfalt i beton. 

Odluka organizatora je da zbog kompleksne epidemiološke situacije kolo ide bez dječjih utrka.   

Start glavne utrke: 11 sati

Prijave za glavnu utrku: 9.30 do 10.30 sati 


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.