Komunal

brže, praktičnije, povoljnije

Grad Pazin poziva građanke i građane na digitalizaciju primanja računa

Prihvaćanjem jednog od navedenih digitalnih modela primanja računa osigurava se  učinkovitija i modernija usluga, a sami obveznici plaćanja štede svoje vrijeme i novac


 
2 min
Istra24

Prihvaćanjem jednog od navedenih digitalnih modela primanja računa osigurava se  učinkovitija i modernija usluga, a sami obveznici plaćanja štede svoje vrijeme i novac

Grad Pazin pokreće inicijativu koja će građanima i građankama omogućiti brže i praktičnije primanje računa te ih poziva da ispune obrazac suglasnosti za primanje računa Grada Pazina (komunalna naknada, vodna naknada, otkup stana, zakup gradskog zemljišta, kredit za garaže, naknada za korištenje prostora i/ili porez na korištenje javne površine) putem e-maila ili da koriste Platformu "Otvoren Grad".

Kako digitalno primati račune?

Potrebno je ispuniti obrazac suglasnosti za primanje računa putem e-maila koji se nalazi na web stranici  Grada Pazina https://www.pazin.hr/   -  modul „Dostava računa digitalnim putem“, a koji je dostupan i na sljedećoj poveznici; https://www.pazin.hr/grad-pazin/kontakt/dostava-racuna-digitalnim-putem/  ili da pristupe Platformi "Otvoren Grad" na poveznici https://pazin.otvorenigrad.hr/  i odaberu modul „Financijske kartice“ te upravljaju svojim računima putem sustava e-Građani.

Zašto odabrati primanje računa elektroničkim putem i/ili koristiti Platformu?

  1. Brže: Računi stižu odmah, bez čekanja,
  2. Praktičnije: Mogu se pregledati bilo kada i bilo gdje putem e-maila ili Platforme,
  3. Jeftinije: Slanje je besplatno, a kod digitalnog plaćanja naknade su znatno manje,
  4. Ekološki prihvatljivije: Smanjuje se potrošnja papira i čuva okoliš.

Prihvaćanjem jednog od navedenih digitalnih modela primanja računa osigurava se  učinkovitija i modernija usluga, a sami obveznici plaćanja štede svoje vrijeme i novac. 


Nastavite čitati

Istra
 

RIBARSKA FEŠTA U VRSARU: Dobra zabava i okusi mora

Posjetitelje  čekaju ne samo slasne sardele na žaru, ukusni pedoći na buzaru, već i polpete od plave ribe, punjene srdele, pljukanci s kaneštrelama, kapešante, pedoći, riba na žaru, burger od tune, pašteta od tune, fritto misto, brodet po recepturi lokalnih ribara i kuharica

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.