Komunal

ZAGREBAČKE TVRTKE INVESTITORI I IZVOĐAČI

Grad Pula zaustavio daljnje radove na gradilištu 'Pula Gate' zbog sječe pet stabala

U Gradu su upoznati sa situacijom te poručuju da je komunalno redarstvo postupilo sukladno svojim ovlastima radi utvrđivanja činjenica vezanih uz dojavu o sječi stabala, te kako je zaključeno da ih je posječeno ukupno pet


 
1 min
Dean Mladenović ⒸFOTO: Dean Mladenović

U Gradu su upoznati sa situacijom te poručuju da je komunalno redarstvo postupilo sukladno svojim ovlastima radi utvrđivanja činjenica vezanih uz dojavu o sječi stabala, te kako je zaključeno da ih je posječeno ukupno pet

Mnogobrojni građani Pule protekle su subote primijetili sječu stabala na Cesti prekomorskih brigada, popularnoj pulskoj obilaznici, pokraj gradilišta bivšeg 'Pula Gatea'.

Zanimljivo je da se radi o početku drvoreda koji je posađen neposredno nakon gradnje obilaznice i pruža se do samog Vidikovca.

U Gradu Puli su upoznati sa situacijom te poručuju da je komunalno redarstvo postupilo sukladno svojim ovlastima radi utvrđivanja činjenica vezanih uz dojavu o sječi stabala, te da je zaključeno kako je dosad posječeno ukupno pet stabala.

Kako navode iz Grada, voditelj gradilišta nije zatečen na licu mjesta, a komunalno redarstvo naložilo je obustavu radova na toj lokaciji.

Tijekom postupka utvrđeno je da je izvođač radova trgovačko društvo Palir d.o.o., a investitor trgovačko društvo Tifon d.o.o. Radi se o tvrtkama sa zagrebačkom adresom.

Što se tiče daljnjih aktivnosti, iz Grada najavljuju da će nadležni gradski upravni odjel postupati prema svojim ovlastima.

Gradilište Pula Gate


Nastavite čitati

Pula
 

PULA Domaće jedriličarke Una Krivić, Nika Fornažar i Iva Rokvić najbolje u klasama

U najbrojnijoj klasi Optimist (144 takmičara), pobijedio je Cristian Casetllan iz Triestina sport del Mare. U klasi ILCA 4 nastupila su 22 jedriličara i jedriličarke, najbolji je bio Jeremias Patikryl iz Češke, a među djevojkama je najbolja bila Nika Fornažar iz porečkog Horizonta. U klasi ILCA 6 u kojoj je nastupilo je 12 takmičara, najbolje se snašla Iva Rokvić iz JK Uljanik, na drugom mjestu je završio Luka Pahljina (Uljanik), dok je 3. bila Manola Miletić iz Kvarnera

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.