Komunal

UREĐENJE IDE DALJE

Hidrobaza dobiva skejt park i stijene za penjanje

Trenutno su u tijeku radovi na centralnoj zoni u sklopu kojih će se izgraditi skate park, površina za bicikliranje i stijene za penjanje, što će sigurno razveseliti djecu i mlade. Isto tako dovršit će se većina radova na uređenju putova i pješačkih staza


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini
Rok za završetak radova je 40 dana

Trenutno su u tijeku radovi na centralnoj zoni u sklopu kojih će se izgraditi skate park, površina za bicikliranje i stijene za penjanje, što će sigurno razveseliti djecu i mlade. Isto tako dovršit će se većina radova na uređenju putova i pješačkih staza

Uređenje plaže Hidrobaza ide dalje, ovoga puta bez sredstava nadležnog Ministarstva turizma i sporta. Kako doznajemo iz Grada Pule, radovi na uređenju Hidrobaze započeli su u prosincu prošle godine, za što je Grad osigurao iznos od 1,710.500 kuna (bez PDV-a).

Radove izvodi društvo Cesta d.o.o.

Trenutno su u tijeku radovi na centralnoj zoni u sklopu kojih će se izgraditi skate park, površina za bicikliranje i stijene za penjanje, što će sigurno razveseliti djecu i mlade. Isto tako, dovršit će se većina radova na uređenju putova i pješčanih staza.

Rok za dovršetak radova iznosi 40 dana po uvođenju u posao.

Podsjetimo, plaža Hidrobaza uređuje se, po fazama, još od 2016. godine kada su sagrađene tri  školjere, čime je plaža zaštićena od jakih udara valova te je osigurano zadržavanje nasipanog šljunčanog materijala na plaži.

Naknadno je uređen dio za osobe s invaliditetom, tuš kabine i popratni sadržaji, pješačke staze i igrališta u zaleđu, sve do rasvjete, dječjeg i košarkaškog igrališta, a cijela je zona hortikulturno uređena. Podsjetimo, ovdje je uređena i plaža za pse.


Nastavite čitati

Pula
 

'NIKAD VIŠE UHLJEBLJIVANJA' Gradonačelnik Zoričić o pripajanju triju gradskih firmi Pula Sportu: "Neće biti otkaza, ni smanjenja plaća, no bit će manje troškova, a više efikasnosti"

"Dobili smo punu sliku stanja u svim društvima i možemo ići u spajanje kako bismo imali nov početak i čistu tvrtku koja nikad više neće biti poligon za uhljebljivanje. Ovim postupkom željeli smo se resetirati od svih devijacija na koje se više ne želim vraćati. Promijenili smo standarde i, bio ja na čelu Pule ili netko drugi, Puležanke i Puležani više nikad neće dozvoliti povratak na staro“, rekao je gradonačelnik Zoričić

Pula
 

Zoričić i Miletić projekt GOO-a provode samo formalno

Naš je prijedlog bio usvojen te je tijekom lipnja i rujna održana edukacija za 21 učiteljicu iz pulskih osnovnih škola. Nakon provedene edukacije, započela je realizacija programa za pulske petašice i petaše. Iznos od 250.000 kuna će na sljedećoj sjednici Gradskog vijeća rebalansom biti smanjen za 65.000 kuna koji nisu potrošeni jer je odabrana edukacija za učitelje s manjim brojem sati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.