Komunal

UREĐENJE IDE DALJE

Hidrobaza dobiva skejt park i stijene za penjanje

Trenutno su u tijeku radovi na centralnoj zoni u sklopu kojih će se izgraditi skate park, površina za bicikliranje i stijene za penjanje, što će sigurno razveseliti djecu i mlade. Isto tako dovršit će se većina radova na uređenju putova i pješačkih staza


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini
Rok za završetak radova je 40 dana

Trenutno su u tijeku radovi na centralnoj zoni u sklopu kojih će se izgraditi skate park, površina za bicikliranje i stijene za penjanje, što će sigurno razveseliti djecu i mlade. Isto tako dovršit će se većina radova na uređenju putova i pješačkih staza

Uređenje plaže Hidrobaza ide dalje, ovoga puta bez sredstava nadležnog Ministarstva turizma i sporta. Kako doznajemo iz Grada Pule, radovi na uređenju Hidrobaze započeli su u prosincu prošle godine, za što je Grad osigurao iznos od 1,710.500 kuna (bez PDV-a).

Radove izvodi društvo Cesta d.o.o.

Trenutno su u tijeku radovi na centralnoj zoni u sklopu kojih će se izgraditi skate park, površina za bicikliranje i stijene za penjanje, što će sigurno razveseliti djecu i mlade. Isto tako, dovršit će se većina radova na uređenju putova i pješčanih staza.

Rok za dovršetak radova iznosi 40 dana po uvođenju u posao.

Podsjetimo, plaža Hidrobaza uređuje se, po fazama, još od 2016. godine kada su sagrađene tri  školjere, čime je plaža zaštićena od jakih udara valova te je osigurano zadržavanje nasipanog šljunčanog materijala na plaži.

Naknadno je uređen dio za osobe s invaliditetom, tuš kabine i popratni sadržaji, pješačke staze i igrališta u zaleđu, sve do rasvjete, dječjeg i košarkaškog igrališta, a cijela je zona hortikulturno uređena. Podsjetimo, ovdje je uređena i plaža za pse.


Nastavite čitati

Pula
 

Pulska Gea osigurala 450.000 kuna potpore iz Europskog socijalnog fonda

Klub žena liječenih od karcinoma dojke Gea Pula osigurao je sredstva za provedbu projekta Ne ću ben, hodi zajno. -Dobivena sredstva od velike su važnosti za udrugu budući da su omogućila zapošljavanje psihoterapeuta na pola radnog vremena te koordinatora programa i aktivnosti također na pola radnog vremena, rekla je predsjednica Kluba Gea Nataša Vitasović

Pula
 

Tame Impala - kisik jedva dišućoj alternativnoj Puli

Uz profinjeni senzibilitet za dinamiku koncertne večeri, posebno je uvjerljiva bila završnica kad su tisuće fanova pjevali s Parkerom "New Person, Same Old Mistakes" te u bisu divnu "The Less i Know  Better", da bi se bend oprostio od nekih sedam-osam tisuća ljudi viralnim hitom "One more hour", pjesmom sa zadnjeg albuma "The Slow Rush" koja je, mimo volje benda, postala silno popularna kao  pozadina za brojna TikTok videa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.