Komunal

PREDSTAVLJANJE U CINESTARU

Investitori predstavljaju planove za hotel na Valkanama. Javnost očekuje odgovore o visini hotela, betonizaciji obale, ugradnji lifta...

Ne treba ni podsjećati da je zbog projekta na Lungomareu došlo do raspada pulske vlasti i potpunog razmimoilaženja koalicijskih partnera. Javnost očekuje konkretne odgovore o namjerama i planovima investitora ponajviše kada se radi o planiranoj visini hotela, mogućoj betonizaciji obale, ugradnji lifta koji bi hotel povezivao s plažom i mogućnošću otvaranja ugostiteljskih objekata u šumici


 
2 min
Danijela Bašić-Palković
FOTO D. B. P.

Ne treba ni podsjećati da je zbog projekta na Lungomareu došlo do raspada pulske vlasti i potpunog razmimoilaženja koalicijskih partnera. Javnost očekuje konkretne odgovore o namjerama i planovima investitora ponajviše kada se radi o planiranoj visini hotela, mogućoj betonizaciji obale, ugradnji lifta koji bi hotel povezivao s plažom i mogućnošću otvaranja ugostiteljskih objekata u šumici

Kao što je i najavljeno, investitori u hotel na Valkanama predstaviti će idejno rješenje projekta Hotel Valkane.

Prezentacija je predviđena samo za predstavnike medija, a održat će se u četvrtak 21. travnja s početkom u 10 sati u prostoru Cinestara Pula (Max City)

Iz tvrtke Hotel Valkane d.o.o. najavili su da će Puležanima nakon Uskrsa predstaviti finalno rješenje projekta na području zone bivšeg kamenoloma, a koji posljednjih tjedana izaziva interes javnosti.

Kako su potvrdili u tvrtki Hotel Valkane, idejno rješenje projekta izradio je arhitektonski studio 3LHD čiji će autorski tim održati prezentaciju, a prezentaciji će prisustvovati predstavnik investitora Stevan Muidža.

Također, dodali su da je prezentacija namijenjena isključivo medijima te da na njoj neće sudjelovati predstavnici političkih stranaka.

"Ova prezentacija bit će prilika da autori i investitori odgovore na sva medijska pitanja vezana uz projekt", navode iz tvrtke Hotel Valkane. Ranije su pak naglasili da će nakon javne prezentacije prestati sve spekulacije oko ovog projekta.

"Ne želimo biti predmet političkih sukoba. Sigurni smo da će nakon javne prezentacije projekta nestati spekulacije. Bit će jasno vidljivo što i kako želimo realizirati na tom prostoru. Teško je na dnevnoj razini slušati potpune neistine o projektu koji Puli može donijeti toliko dobrog i u koji smo uložili značajno vrijeme i trud, izjavio je ranije voditelj projekta Zoran Kostić.

Očekivanja javnosti od ove prezentacije su velika. Ne treba ni podsjećati da je zbog projekta na Lungomareu došlo do raspada pulske vlasti i potpunog razmimoilaženja koalicijskih partnera.

Javnost očekuje konkretne odgovore o namjerama i planovima investitora ponajviše kada se radi o planiranoj visini hotela, mogućoj betonizaciji obale, ugradnji lifta koji bi hotel povezivao s plažom i mogućnošću otvaranja ugostiteljskih objekata u šumici.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) DOVRŠAVA SE ZAHTJEVAN PROJEKT Za pet dana otvara se važno raskrižje kod pošte

"Riječ je o strašno zahtjevnom projektu. Iako su ronioci ulazili prije otkopavanja u kanal Pragrande, pravo se stanje vidi tek kad se napravi rupa. Morali smo sanirati nešto jako staro. Taj je kanal izgradila Austro-Ugarska. Pojavljivale su nam se nepredviđene instalacije (telefonske, električne, oborinske, vodovodne) za koje se nije znalo jesu li u funkciji pa se trebalo ispitivati. Za kišnih dana se nije moglo raditi ni vani, ali ni unutra. Jer, znate, kanal je cijelo vrijeme bio u funkciji", kaže direktor pulskog Vodovoda Edo Krajcar pojašnjavajući desetodnevno prekoračenje radova

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.