Komunal

TRAŽITE POSAO?

JAVNI NATJEČAJ: Grad Rovinj traži stručnog suradnika i referenta

Natječaj za ova dva radna mjesta otvoren je 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.


 
1 min
Istra24

Natječaj za ova dva radna mjesta otvoren je 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.

Grad Rovinj-Rovigno raspisao je javni natječaj za prijem u službu na radno mjesto stručnog suradnika Ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika u Odsjeku za protokolarne poslove i informiranje, te za radno mjesto referenta – administrativnog tajnika Ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika, pri istom Odsjeku.

Kandidati moraju ispunjavati slijedeće uvjete. Za stručnog suradnika to su sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik upravne, ekonomske ili druge društvene struke, najmanje tri (3) godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, aktivno znanje talijanskog I engleskog jezika, položen državni stručni ispit (ili obveza polaganja u određenom roku) te poznavanje rada na računalu.

Za radno mjesto referenta - administrativnog tajnika Ureda Gradskog vijeća gradonačelnika kandidati moraju ispunjavati slijedeće posebne uvjete: srednja stručna sprema upravne, ekonomske ili druge društvene struke,  najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,  aktivno znanje talijanskog jezika, položen državni stručni ispit (ili obveza polaganja u određenom roku) te poznavanje rada na računalu. Natječaj je otvoren 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.


Nastavite čitati

Istra
 

Krasna zemljo, obiteljski urbanizirana. A Cosulich Patrizia dobila konkurenciju u... "Porečanki"

U kontroverznoj zgradi Porečanka u Puli, gdje je u kratkom roku došlo do dva pokušaja deložacije, događali su se mutni poslovi s parking mjestima, cijenama i načinima najma, a bilo je i prostitucije * Pisali smo danas i o overturizmu, plaćama u pulskoj cementari, problemima u Kolodvorskoj ulici i cesti kroz Majmajolu * Sutra nastavljamo analizu USKOK-ove optužnice u slučaju Dorina. Vrlo je zanimljiv dio u kojem se opisuju kaznena djela nekad moćnog županijskog voditelja Seada Ibrahimovića. Donosimo i objašnjenje Grada Buja vezano za obiteljske urbanizacije

Istra
 

Šimun Matišić Quartet u srijedu nastupa u Rovinju na 20. BaRoMusu

Uz Šimuna Matišića višestruko nagrađivanog mladog glazbenika bogate i zanimljive karijere, koji predvodi kvartet, u sastavu sviraju Krunoslav Levačić (udaraljke), Dani Bošnjak (flauta) i Zvonimir Šestak (kontrabas), a riječ je o velikim umjetničkim individuama i osebujnim glazbenim ličnostima, ponajboljim instrumentalistima u regiji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.