Komunal

TRAŽITE POSAO?

JAVNI NATJEČAJ: Grad Rovinj traži stručnog suradnika i referenta

Natječaj za ova dva radna mjesta otvoren je 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.


 
1 min
Istra24

Natječaj za ova dva radna mjesta otvoren je 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.

Grad Rovinj-Rovigno raspisao je javni natječaj za prijem u službu na radno mjesto stručnog suradnika Ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika u Odsjeku za protokolarne poslove i informiranje, te za radno mjesto referenta – administrativnog tajnika Ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika, pri istom Odsjeku.

Kandidati moraju ispunjavati slijedeće uvjete. Za stručnog suradnika to su sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik upravne, ekonomske ili druge društvene struke, najmanje tri (3) godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, aktivno znanje talijanskog I engleskog jezika, položen državni stručni ispit (ili obveza polaganja u određenom roku) te poznavanje rada na računalu.

Za radno mjesto referenta - administrativnog tajnika Ureda Gradskog vijeća gradonačelnika kandidati moraju ispunjavati slijedeće posebne uvjete: srednja stručna sprema upravne, ekonomske ili druge društvene struke,  najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,  aktivno znanje talijanskog jezika, položen državni stručni ispit (ili obveza polaganja u određenom roku) te poznavanje rada na računalu. Natječaj je otvoren 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.


Nastavite čitati

Istra
 

Predizborna kampanja je gotova, sutra nema politike u našoj butigi

Sutra donosimo priču o poznatom porečkom političaru koji gradi tri luksuzne vile kod Tinjana, o poslovima unutar HEP-a i o obnovi kupališta Stoja * Objavit ćemo, s hrvatskim titlovima (razgovor je vođen na istrovenetskom dijalektu) i ekskluzivni videointervju s legendom automobilizma, rodom iz Motovuna, Mariom Andrettijem

Istra
 

Marčanu odlikuju ekstra maslinova ulja i vina izvrsne kvalitete

Za Smotru je pristiglo 43 uzoraka ulja berbe 2023. i 27 uzoraka vina berbi 2020., 2022. i 2023, većina ih je bila odlične ili vrhunske kvalitete * Smotra je započela Mantinjadom i balunom u izvedbi mladih plesača i svirača tradicijskih instrumenata KUD-a Mate Balota iz Raklja

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.