Komunal

TRAŽITE POSAO?

JAVNI NATJEČAJ: Grad Rovinj traži stručnog suradnika i referenta

Natječaj za ova dva radna mjesta otvoren je 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.


 
1 min
Istra24

Natječaj za ova dva radna mjesta otvoren je 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.

Grad Rovinj-Rovigno raspisao je javni natječaj za prijem u službu na radno mjesto stručnog suradnika Ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika u Odsjeku za protokolarne poslove i informiranje, te za radno mjesto referenta – administrativnog tajnika Ureda Gradskog vijeća i gradonačelnika, pri istom Odsjeku.

Kandidati moraju ispunjavati slijedeće uvjete. Za stručnog suradnika to su sveučilišni prvostupnik ili stručni prvostupnik upravne, ekonomske ili druge društvene struke, najmanje tri (3) godine radnog iskustva na odgovarajućim poslovima, aktivno znanje talijanskog I engleskog jezika, položen državni stručni ispit (ili obveza polaganja u određenom roku) te poznavanje rada na računalu.

Za radno mjesto referenta - administrativnog tajnika Ureda Gradskog vijeća gradonačelnika kandidati moraju ispunjavati slijedeće posebne uvjete: srednja stručna sprema upravne, ekonomske ili druge društvene struke,  najmanje jedna godina radnog iskustva na odgovarajućim poslovima,  aktivno znanje talijanskog jezika, položen državni stručni ispit (ili obveza polaganja u određenom roku) te poznavanje rada na računalu. Natječaj je otvoren 15 dana nakon objave u Narodnim novinama.


Nastavite čitati

Istra
 

REZULTATI POPISA Talijana ima 30 posto manje; ako je matematika društveno relevantna, hoće li se jednakim postotkom smanjiti manjinska prava?

Društveni problemi su daleko dublji, plitkost politike njima se ne bavi. Brojke su daleko bitnije, recimo, Plenkoviću i njegovoj vladi koja egzistira zahvaljujući manjinama, odnosno glasu manjinskih zastupnika kojima su brojke jednako značajne. S obzirom na dugovječnost zastupničkog staža Furio Radin je u nekoliko navrata postao bitan faktor hrvatske politike. Smiješno, ali istinito: većina preživljava na grbači manjina, to je vlada Hrvata, Talijana, Srba, Roma, Bošnjaka itd. itd…

Istra
 

VRATILI SE BJELOGLAVI SUPOVI Na Učki tri gnijezda nakon više od sto godina. Tri ptića uskoro će poletjeti

Sada se supovima koji slijeću na padine Učke ostavlja oko 500 kilograma hrane na tjedan, a od 2017. su na hranilište, svojevrsni "restoran" za supove, dopremljene oko 34 tone hrane * Mladi supovi krenut će na petogodišnje putovanje, tijekom kojega nadlijeću Balkan, Sjevernu Afriku, Španjolsku i druge krajeve te se nakon pet godina vraćaju kući, na mjesto na kojemu su se izlegli

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.