Komunal

Nakon praznika

Jelke odložite uz kontejner ili u reciklažno dvorište na Valmadama

Ukoliko se među odloženim jelkama nađe pokoja u loncu, još vitalna i u dobrom stanju, djelatnici  Herculanee posadit će ih u rubne dijelove gradskih šumica


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Ukoliko se među odloženim jelkama nađe pokoja u loncu, još vitalna i u dobrom stanju, djelatnici  Herculanee posadit će ih u rubne dijelove gradskih šumica

Djelatnici pulske Herculanee će, nakon božićnih i novogodišnjih blagdana, sakupljati odložene jelke. Osim kraj kontejnera građani mogu svoje jelke predati i u reciklažno dvorište na Valmadama, svaki dan od ponedjeljka do subote, od 8 do 18 sati (pauza 10 do 10.30 i 16. do 16.30) gdje će one biti propisno zbrinute.

Ukoliko se među odloženim jelkama nađe pokoja u loncu, još vitalna i u dobrom stanju, djelatnici  Herculanee će ih posaditi u rubne dijelove gradskih šumica. Građani Herculeneu u vezi ovog pitanja mogu kontaktirati putem e-maila primjedbe@herculanea.hr ili putem telefona na broj 052/638-401.


Sanjin Strukic/PIXSELL

Nastavite čitati

Pula
 

Završili razgovori u Beču o iranskom nuklearnom sporazumu

Uključene strane žele riješiti pitanje ukidanja sankcija Iranu u zamjenu za novo uvođenje restrikcija na nuklearni program toj zemlji. "Može se reći 'da' ili 'ne'" na tekst, rekao je predstavnik EU-a u Beču, dodajući da ništa nije ostalo o čemu bi se moglo pregovarati i opisujući tekst kao "vrlo dobar kompromis za sve strane"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.