republika - dugi
Komunal

deset dana bez šparuga

KAMENJAK Radi vježbe "ŠTIT 24" ograničena plovidba, ribarenje i zadržavanje

Vojna vježba "ŠTIT 24" i ove godine ima međunarodni karakter


 
1 min
Borka Petrović

Vojna vježba "ŠTIT 24" i ove godine ima međunarodni karakter

Od danas, četvrtka 4. travnja do subote 13. travnja na području značajnog krajobraza Donji Kamenjak i medulinski arhipelag održavat će se vojna vježba "ŠTIT 24" koja i ove godine ima međunarodni karakter.

Tijekom održavanja vježbe ograničena je plovidba, ribarenje i zadržavanje na morskom i kopnenom području stoga iz JU Kamenjak mole posjetitelje za razumijevanje.


Nastavite čitati

Istra
 

Arhitektonsko-urbanistički sklad istarskih naselja žrtvuje se na oltaru turizma i apartmanizacije

Ližnjan pošto poto želi izgledati kao Medulin, smislenoj arhitekturi i estetskim mjerilima je i ovo mjesto na jugu Istre u dobroj mjeri odavno reklo zbogom * Filip Zoričić htio smanjiti cijene parkiranja u Puli, ali je Pula Parking bio protiv * Objavili smo ekskluzivni videointervju s legendarnim automobilistom Marijom Andrettijem * Sutra objavljujemo "znakovite" odgovore IDS-a na naša predizborna pitanja, ispričat ćemo priču o jednom zidiću, jednoj mački i pucnju te kroz primjer iz Žminja pokazati kako se može dobro poslovati i u središnjoj Istri * Donosimo i razgovor s Rozalijom Javoran, dobitnicom Grba Grada Pule

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.