Komunal

POČETNA CIJENA BILA JE 80 KUNA

LICITIRAJ PA ZAKUPI Za 18 kvadrata na Kapitolinskom trgu mjesečna zakupnina 11.900 kuna

Za poslovni prostor u Puli, Kapitolinski trg 1, površine 18 m2, najpovoljnija je bila ponuda trgovačkog društva DIV PLANET d.o.o., sa sjedištem u Galižani, po mjesečnoj zakupnini u iznosu od 11.900 kuna, odnosno 661,11 kuna po 1 m2, za obavljanje trgovinske djelatnosti – ostalo (osim prodaje suvenira, sezonske robe, opreme za more i plažu) te zanatsko - uslužna - zlatarna


 
1 min
Leonid Slijepčević ⒸFOTO: Manuel Angelini
Kapitolinski trg

Za poslovni prostor u Puli, Kapitolinski trg 1, površine 18 m2, najpovoljnija je bila ponuda trgovačkog društva DIV PLANET d.o.o., sa sjedištem u Galižani, po mjesečnoj zakupnini u iznosu od 11.900 kuna, odnosno 661,11 kuna po 1 m2, za obavljanje trgovinske djelatnosti – ostalo (osim prodaje suvenira, sezonske robe, opreme za more i plažu) te zanatsko - uslužna - zlatarna

Na posljednjem natječaju za zakup gradskih poslovnih prostora nije bilo veće jagme potencijalnih zakupaca. Puno njih će morati na popravni, a među onima koji su ipak pronašli svoje zakupce su i tri u užem gradskom središtu.

Dva su u Ulici Sergijevaca, a jedan na Kapitolinskom trgu, koji je zakupljen za nemale novce.

Za poslovni prostor u Puli, Kapitolinski trg 1, površine 18 m2, najpovoljnija je bila ponuda trgovačkog društva DIV PLANET d.o.o., sa sjedištem u Galižani, po mjesečnoj zakupnini u iznosu od 11.900 kuna, odnosno 661,11 kuna po 1 m2, za obavljanje trgovinske djelatnosti – ostalo (osim prodaje suvenira, sezonske robe, opreme za more i plažu) te zanatsko - uslužna - zlatarna.

Za taj je poslovni prostor početna zakupnina bila utvrđena u iznosu od 80 kuna po m2, dok je konačna zakupnina formirana licitacijom zainteresiranih ponuditelja te je izlicitirana za 661 kunu po kvadratu.

Za poslovni prostor u Puli, u prizemlju zgrade Sergijevaca 21, površine 132,10 m2, najpovoljnija ponuda je bila ona trgovačkog društva JKM MATIĆ d.o.o. iz Zagreba, po mjesečnoj zakupnini u iznosu od 13.474,20 kuna odnosno 102 kune po 1 m2, za obavljanje djelatnosti atelier i autorska galerija.

Isti je zakupac uzeo i susjedni poslovni prostor u prizemlju zgrade na adresi Sergijevaca 22, površine 56,91 m2. JKM MATIĆ izlicitirao je taj prostor bez borbe po početnoj cijeni od 50 kuna po kvadratu. Mjesečno će plaćati 2.845,50 kuna zakupnine, a prostor je namijenjen za obavljanje trgovinske djelatnosti –trgovina brendiranih proizvoda, i to odjeće i obuće, kućnog tekstila, posuđa i ostale opreme za kućanstvo.


Nastavite čitati

Pula
 

Sociolog Krešimir Krolo: "Teško da bi Filip Zoričić bio gradonačelnik da nije bilo aktivizma kojem sada ne vidi mjesto u politici"

Potaknut višekratnim izjavama gradonačelnika Filipa Zoričića u lokalnim i nacionalnim medijima, a u kojem je istaknuo po tko zna koji put “problem” aktivizma i osobnih ambicija u politici, mišljenja sam da je važno za javnost da se malo detaljnije analiziraju opaske upućene bivšim koalicijskim partnerima, ali i društvenom aktivizmu u Puli i Hrvatskoj. Analiza će se osvrnuti na karakteristike i funkcije civilnog sektora i društvenog aktivizma te usporedbu društvenog angažmana gradonačelnika i prozvanih aktivista u Gradskom vijeću u kontekstu aktualne lokalne i državne političke situacije

Pula
 

BOLNIČKO ISKUSTVO PULJANKE NIVES FRANIĆ: "A vi imate autoimunu bolest. Joj, kao onaj naš novinar.“ Reko: "Nije više ničiji"

Nakon tri sata čekanja dobivam tu famoznu infuziju i još neke lijekove za koje ti ne kažu koji su i zašto jer zašto bi? U neko doba, prije nego je sve to istočilo u mene, dolazi bolničar. "Je li vi idete ili ostajete kod nas?" Pa reko: "Ne znam. O čemu to ovisi?" Bolničar: "Aha, evo nalaza, onda idete." Ja: "Bez obzira kako se osjećam?" Bolničar, šeretski se osmjehujući: "Pa nećete se bolje osjećati kod nas". Ja, u šoku: "Pa nije Vam baš na ponos i diku. Možda ne bolje, ali bih se osjećala možda sigurnije". Ali bolničar zakucava: "Pa ne možemo mi utjecati na vaša osjećanja". Saniteta nema da me preveze doma. Oni tek voze ujutro

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.