Komunal

zelena istra educira

Marčana: Predavanje o novom reciklažnom dvorištu i postupanju s otpadom

Predavanje za mještane Mjesnog odbora Hreljići održat će se u prostoru Nogometnog kluba Omladinac na igralištu u Kujićima


 
1 min
Istra24

Predavanje za mještane Mjesnog odbora Hreljići održat će se u prostoru Nogometnog kluba Omladinac na igralištu u Kujićima

U četvrtak, 17. ožujka, u 18 sati Zelena Istra održat će predavanje o novom reciklažnom dvorištu i pravilnom postupanju s otpadom za mještane Mjesnog odbora Hreljići u prostoru NK Omladinac na igralištu u Kujićima.

- Zanima vas što sve možete odnijeti u reciklažno dvorište? Ne znate kamo s glomaznim ili elektroničkim otpadom? Želite naučiti kako smanjiti otpad u svom kućanstvu, kako na kreativan način ponovno upotrijebiti predmete i sve o pravilnom odvajanju otpada i kompostiranju? Dođite i informirajte se, pozivaju organizatori.

Predavanje organizira Općina Marčana u sklopu projekta "Izgradnja reciklažnog dvorišta u Općini Marčana".


FOTO: Zelena Istra

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.