Komunal

U HEP-u nedostupni

Pazinjani se žale na prekide struje tijekom noći- kvare im se električni uređaji

Kako nam je rekao čitatelj, iz HEP-a se nikada nisu oglasili i pojasnili o čemu  se radi te koji je uzrok ovih prekida


 
1 min
Matea Čelebija
Do konkretnih odgovora od HEP-a je teško doći

Kako nam je rekao čitatelj, iz HEP-a se nikada nisu oglasili i pojasnili o čemu  se radi te koji je uzrok ovih prekida

- Pazin već godinama ima problema s nenajavljenim nestancima električne energije, pa tako i noćas od 4 do 6 ujutro i to u nekoliko navrata. Ovakvi prekidi kada struja dođe na 10 sekundi i opet nestane su jako štetni za električne uređaje, kazao nam je čitatelj iz Pazina kojeg muče konstantni prekidi električne energije jer mu izazivaju štetu na kućanskim uređajima.

Kako nam je rekao, iz HEP-a se nikada nisu oglasili i pojasnili o čemu se radi te koji je uzrok ovih prekida struje.

U međuvremenu smo, uz pismeni upit, u nekoliko navrata telefonski pokušali stupiti u kontakt s nekim tko će nam pojasniti o čemu se točno radi, ali svi su nas operateri, uz izliku da ne posjeduju brojeve referenata i tajnice u HEP-u, usmjerili na druge HEP-ove korisničke službe. I tako u krug.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

Javni radovi u Puli u pravilu skuplji od plana, a to vrijedi i za rolo garažu

Sutra otkrivamo koliko je zapravo koštala rolo garaža u Puli te pišemo o gospodarenju otpadom: u Ližnjanu napokon kreće projekt izgradnje reciklažnog dvorišta, a u pulskoj industrijskoj zoni još jedno iduće godine * Turistička sezona kreće, turisti i kupači preplavit će pulske obale, ali na potezu od Valovina do Galebovih stijena (Golubovih, ako vam je draže), drugi ljudi brinu o egzistenciji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.