Komunal

U HEP-u nedostupni

Pazinjani se žale na prekide struje tijekom noći- kvare im se električni uređaji

Kako nam je rekao čitatelj, iz HEP-a se nikada nisu oglasili i pojasnili o čemu  se radi te koji je uzrok ovih prekida


 
1 min
Matea Čelebija
Do konkretnih odgovora od HEP-a je teško doći

Kako nam je rekao čitatelj, iz HEP-a se nikada nisu oglasili i pojasnili o čemu  se radi te koji je uzrok ovih prekida

- Pazin već godinama ima problema s nenajavljenim nestancima električne energije, pa tako i noćas od 4 do 6 ujutro i to u nekoliko navrata. Ovakvi prekidi kada struja dođe na 10 sekundi i opet nestane su jako štetni za električne uređaje, kazao nam je čitatelj iz Pazina kojeg muče konstantni prekidi električne energije jer mu izazivaju štetu na kućanskim uređajima.

Kako nam je rekao, iz HEP-a se nikada nisu oglasili i pojasnili o čemu se radi te koji je uzrok ovih prekida struje.

U međuvremenu smo, uz pismeni upit, u nekoliko navrata telefonski pokušali stupiti u kontakt s nekim tko će nam pojasniti o čemu se točno radi, ali svi su nas operateri, uz izliku da ne posjeduju brojeve referenata i tajnice u HEP-u, usmjerili na druge HEP-ove korisničke službe. I tako u krug.


FOTO: Manuel Angelini

Nastavite čitati

Istra
 

PROTIV KRUPNOG KAPITALA LOKALNIM I EKO PROIZVODIMA Darko Pekica: "Prostor je mali, ali ima mista za jenu dobru vibru"

"Gledano da je ili eko ili lokalno. Kafe nan je z Žminja, naše bira, vino Agroprodukt iii Lunika, namisto Coca Cole fjumanska Monada. Ča manje škovac da delamo, to nan je nika nit vodilja. Naš problem kod Kampanjole je da je jako teško upasti u lokale s točenom birom jer su ugovori vezani za velike korporacije, umisto da se gleda da se roba koja se tu proizvede, tu i troši, u krugu od 20 do 50 kilometri. Ako imaš dobar proizvod, zašto se ne bi tu konzumirao, zašto ga moraš slati ne znan kamo da biš opsta, kaže Pekica

Istra
 

PODACI IZ 153 MILIJARDE INTERAKCIJA I nakon 30 godina jedan od najpopularnijih kanala komunikacije je SMS

“Originalna SMS poruka koju je prije 30 godina poslao 22-godišnji developer Neil Papworth pomogla je otvoriti put prema globalnoj povezanosti. Ta se povezanost razvila i posljednjih godina ubrzano širila, a Infobip danas svake godine obrađuje stotine milijardi poruka, dosežući 75 posto mobilnih telefona u svijetu”, istaknuo je Ivan Ostojić, član Uprave za razvoj poslovanja Infobipa

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.