Komunal

Maškare u porečkim vrtićima

Pokladni utorak obilježili druženjem pod maskama, uz puno plesa, veselja i pjesme

Vrtićima danas vladali pingvini, superjunaci, princeze, kauboji i policajci, pčelice, leptiri, ninje, bubamare i još mnoštvo kreativnih kostima...


 
1 min
Istra24
Foto: Grad Poreč

Vrtićima danas vladali pingvini, superjunaci, princeze, kauboji i policajci, pčelice, leptiri, ninje, bubamare i još mnoštvo kreativnih kostima...

Porečki vrtići Radost I i Radost II, Paperino, Crvenkapica, 101 dalmatinac te područni vrtići u Baderni, Velom Maju, Varvarima i Dračevcu obilježili su pokladni utorak druženjem pod maskama, uz puno plesa, veselja i pjesme.

Iako se Mali veliki karneval, koji se tradicionalno održava na Trgu slobode u organizaciji Društva „Naša djeca“ Poreč, porečkih vrtića i uz potporu Grada Poreča-Parenzo, ove godine zbog epidemioloških mjera nije održao, vrtići su se potrudili da djeci ovaj dan obogate prigodnim programima, zabavom i slasticama.

Odgajateljice vrtićkih skupina, roditelji i djeca uložili su puno truda u svoje maske i odabir glazbe za ples pa su vrtićima danas zavladali pingvini, superjunaci, princeze, kauboji i policajci, pčelice, leptiri, ninje, bubamare i još mnoštvo kreativnih kostima.


Nastavite čitati

Istra
 

Javni radovi u Puli u pravilu skuplji od plana, a to vrijedi i za rolo garažu

Sutra otkrivamo koliko je zapravo koštala rolo garaža u Puli te pišemo o gospodarenju otpadom: u Ližnjanu napokon kreće projekt izgradnje reciklažnog dvorišta, a u pulskoj industrijskoj zoni još jedno iduće godine * Turistička sezona kreće, turisti i kupači preplavit će pulske obale, ali na potezu od Valovina do Galebovih stijena (Golubovih, ako vam je draže), drugi ljudi brinu o egzistenciji

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.