Komunal

Maškare u porečkim vrtićima

Pokladni utorak obilježili druženjem pod maskama, uz puno plesa, veselja i pjesme

Vrtićima danas vladali pingvini, superjunaci, princeze, kauboji i policajci, pčelice, leptiri, ninje, bubamare i još mnoštvo kreativnih kostima...


 
1 min
Istra24
Foto: Grad Poreč

Vrtićima danas vladali pingvini, superjunaci, princeze, kauboji i policajci, pčelice, leptiri, ninje, bubamare i još mnoštvo kreativnih kostima...

Porečki vrtići Radost I i Radost II, Paperino, Crvenkapica, 101 dalmatinac te područni vrtići u Baderni, Velom Maju, Varvarima i Dračevcu obilježili su pokladni utorak druženjem pod maskama, uz puno plesa, veselja i pjesme.

Iako se Mali veliki karneval, koji se tradicionalno održava na Trgu slobode u organizaciji Društva „Naša djeca“ Poreč, porečkih vrtića i uz potporu Grada Poreča-Parenzo, ove godine zbog epidemioloških mjera nije održao, vrtići su se potrudili da djeci ovaj dan obogate prigodnim programima, zabavom i slasticama.

Odgajateljice vrtićkih skupina, roditelji i djeca uložili su puno truda u svoje maske i odabir glazbe za ples pa su vrtićima danas zavladali pingvini, superjunaci, princeze, kauboji i policajci, pčelice, leptiri, ninje, bubamare i još mnoštvo kreativnih kostima.


Nastavite čitati

Istra
 

Općina Medulin na Mukalbi dobiva Centar za starije osobe

Premjer Andrej Plenković uručio načelniku Ivanu Kircu Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izgradnju Centra za starije osobe u Medulinu * Investicija iznosi 8.133.261,56 €, a uključuje troškove izgradnje, opremanja, nabavku potrebnih vozila, stručne nadzore te promidžbu i vidljivost * Centar za starije osobe Općine Medulin imat će smještaj za 91 korisnika te 201 korisnika izvaninstitucionalnih usluga

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.