Komunal

JAVILA SE PULSKA PLINARA

Potrošači, dostavite stanje na plinomjeru. Možete raskinuti ugovor i vratiti se na javnu uslugu opskrbe plinom

Pozivaju se i kupci plina iz kategorije Poduzetništvo, koji su zaprimili nove ugovore o opskrbi plinom da zaključno do 30. rujna. vrate potpisane i ovjerene ugovore o opskrbi plinom, kako bi na vrijeme osigurali kapacitete za nastavak opskrbe plinom


 
1 min
Istra24
Pixabay

Pozivaju se i kupci plina iz kategorije Poduzetništvo, koji su zaprimili nove ugovore o opskrbi plinom da zaključno do 30. rujna. vrate potpisane i ovjerene ugovore o opskrbi plinom, kako bi na vrijeme osigurali kapacitete za nastavak opskrbe plinom

Radi zaštite kupaca plina iz kategorije kućanstvo te osiguravanja sigurnosti, redovitosti i kvalitete opskrbe plinom obavještavaju se svi kupci iz kategorije kućanstvo koji koriste tržišnu uslugu opskrbe plinom, da imaju pravo na raskid sklopljenog ugovora o opskrbi plinom i povratak na javnu uslugu opskrbe plinom.

PLINARA d.o.o. Pula je Odlukom Hrvatske energetske regulatorne agencije od 11.12.2020. određena za opskrbljivača u obvezi javne usluge za distribucijsko područje ODS PLINARA d.o.o. za razdoblje od 01.04.2021. do 30.09.2024.

O svom izboru potrošači trebaju u najkraćem mogućem roku obavijestite postojećeg opskrbljivača plinom telefonski, pisanim putem ili elektroničkom poštom. Pozivaju se kupci plina iz kategorije kućanstvo da postojećem opskrbljivaču dostave očitanja stanja plinomjera na dan 30. rujna 2022.g. odnosno na dan prestanka ugovora o opskrbi plinom, i to telefonski, pisanim putem ili elektroničkom poštom.

Pozivaju se i kupci plina iz kategorije Poduzetništvo, koji su zaprimili nove ugovore o opskrbi plinom da zaključno do 30. rujna. vrate potpisane i ovjerene ugovore o opskrbi plinom, kako bi na vrijeme osigurali kapacitete za nastavak opskrbe plinom.


Nastavite čitati

Pula
 

Posjetitelji sarajevskog festivala ubuduće će prema pulskom konceptu uživati u 'Doručku s autorom'

"Prvi Bookstan organizirali smo povodom 20. godina Buybooka tek s idejom da nekim događajem obilježimo taj važan datum. Na kraju je to preraslo u Međunarodni festival knjiga koji se već sedam godina održava prve srijede u srpnju i u tri dana maratonski održi više od 30 programa. Od početka na festivalu predstavljamo najbolje autore s domaće i regionalne scene, a tradicionalna je postala i naša književno- kritičarska radionica u kojoj svake godine sudjeluje odabranih 20-ak polaznika", rekao je direktor Bookstana Damir Uzunović

Pula
 

Damir Prhat jedini kandidat na natječaju za pročelnika. Idući tjedan ima pismeno testiranje i intervju

Nakon onog za pročelnika Upravnog odjela za komunalni sustav i imovinu, Grad Pula je ovih dana objavio nekoliko novih natječaja. U planu je zapošljavanje višeg stručnog suradnika 1. za prometno redarstvo, stručnog suradnika i komunalnog redara. Planira se i zapošljavanje višeg stručnog suradnika za zaštitu okoliša, a čak sedam kandidata javilo se za posao referenta za poslove gradonačelnika i Gradskog vijeća

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.