Komunal

sanacija cesta

Radovi u Coattovoj ulici, slijedeći tjedan sanira se kolnik u ulici Samagher i Sponzinoj ulici

Na zahtjev stanara Ulice Samagher Grad Pula uključio se u sanaciju te će se sredstvima izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta sanirati oko 380 metara ceste u punoj širini


 
1 min
Istra24

Na zahtjev stanara Ulice Samagher Grad Pula uključio se u sanaciju te će se sredstvima izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta sanirati oko 380 metara ceste u punoj širini

U dogovoru s Mjesnim odborom Kaštanjer, a u sklopu plana malih komunalnih akcija za 2022. godinu, trgovačko društvo Cesta d.o.o. nastavlja s radovima na sanaciji dijela nogostupa u Coattovoj ulici u Puli u dužini od oko 50 metara.

Podsjetimo, sredinom veljače započeli su radovi na sanaciji 10 metara potpornog armirano-betonskog zida uz sam nogostup, a okončani su prošlog tjedna. Budući da je asfalt na nogostupu ulegnut i oštećen, on će se sanirati. Radovi će potrajati do kraja tjedna.

A sljedećeg tjedna započinje sanacija kolnika Ulice Samagher i Sponzine ulice na Velom Vrhu nakon što su položene instalacije HEP-a.

Na zahtjev stanara Ulice Samagher Grad Pula uključio se u sanaciju te će se sredstvima izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta sanirati oko 380 metara ceste u Ulici Samagher u punoj širini. Radi se o cesti koja je otprije u lošem stanju, neravna i puna mrežastih oštećenja. Radovi će se odvijati sljedećih dva do tri tjedna.


FOTO: Grad Pula

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.