Komunal

sanacija cesta

Radovi u Coattovoj ulici, slijedeći tjedan sanira se kolnik u ulici Samagher i Sponzinoj ulici

Na zahtjev stanara Ulice Samagher Grad Pula uključio se u sanaciju te će se sredstvima izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta sanirati oko 380 metara ceste u punoj širini


 
1 min
Istra24

Na zahtjev stanara Ulice Samagher Grad Pula uključio se u sanaciju te će se sredstvima izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta sanirati oko 380 metara ceste u punoj širini

U dogovoru s Mjesnim odborom Kaštanjer, a u sklopu plana malih komunalnih akcija za 2022. godinu, trgovačko društvo Cesta d.o.o. nastavlja s radovima na sanaciji dijela nogostupa u Coattovoj ulici u Puli u dužini od oko 50 metara.

Podsjetimo, sredinom veljače započeli su radovi na sanaciji 10 metara potpornog armirano-betonskog zida uz sam nogostup, a okončani su prošlog tjedna. Budući da je asfalt na nogostupu ulegnut i oštećen, on će se sanirati. Radovi će potrajati do kraja tjedna.

A sljedećeg tjedna započinje sanacija kolnika Ulice Samagher i Sponzine ulice na Velom Vrhu nakon što su položene instalacije HEP-a.

Na zahtjev stanara Ulice Samagher Grad Pula uključio se u sanaciju te će se sredstvima izvanrednog održavanja nerazvrstanih cesta sanirati oko 380 metara ceste u Ulici Samagher u punoj širini. Radi se o cesti koja je otprije u lošem stanju, neravna i puna mrežastih oštećenja. Radovi će se odvijati sljedećih dva do tri tjedna.


FOTO: Grad Pula

Nastavite čitati

Pula
 

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić: Nasilje i vandalizam su nedopustivi, nadam se što skorijem otkrivanju počinitelja

- Koji god da je motiv počinitelja, nasilje i vandalizam usmjeren na jednu od najljepših zgrada koje baštinimo je nedopustiv. Protest i nezadovoljstvo se može pokazati na puno drugih načina koji ne predstavljaju opasnost ni za koga. Dok traje policijska istraga više ne mogu reći, osim da se nadam što skorijem otkrivanju počinitelja, poručio je gradonačelnik Zoričić

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.