Komunal

stiže ljeto

Rezervirajte mjesto na Fratarskom!

Iz gradske tvrtke Fratarski d.o.o. izvijestili su da će sve ograde, mreže, špage i ostale oznake koje nisu prijavljene, biti uklonjene. Važeće su samo rezervacije koje su djelatnici kampa označili crvenom trakom i privremenim rezervacijskim brojem


 
1 min
Danijela Bašić-Palković
Foto Fratarski d.o.o.

Iz gradske tvrtke Fratarski d.o.o. izvijestili su da će sve ograde, mreže, špage i ostale oznake koje nisu prijavljene, biti uklonjene. Važeće su samo rezervacije koje su djelatnici kampa označili crvenom trakom i privremenim rezervacijskim brojem

Grad Pula izvijestio je o početku rezervacija mjesta na Fratarskom otoku.

Kamp se otvara 10. lipnja, no prije toga, oni koji žele mogu rezervirati svoju poziciju i tako ograditi mjesto za  kampiranje. Prije otvorenja kampa  nije dozvoljeno samoinicijativno ograđivati kamp mjesta.

Iz gradske tvrtke Fratarski d.o.o. izvijestili su da će sve ograde, mreže, špage i ostale oznake koje nisu prijavljene, biti uklonjene. Važeće su samo rezervacije koje su djelatnici kampa označili crvenom trakom i privremenim rezervacijskim brojem.

Prednost u rezervaciji određenog kamp mjesta za novu sezonu, imaju oni gosti koji su u prošloj sezoni kampirali na tom kamp mjestu, pod uvjetom da u roku od 30 dana od objavljivanja ove obavijesti, navedeno kamp mjesto rezerviraju i uplate paušalnu naknadu.

Paušalna naknada koja podrazumijeva čuvanje jednog mjesta do otvorenja kampa Otok Veruda, iznosi 500 kuna kuna s PDV-om (cijena je ista neovisno o datumu rezervacije).

Nakon otvorenja, kamp mjesta se naplaćuju prema važećem cjeniku, a detaljnije informacije i pravilnik možete pogledati ovdje.

Rezervacije kamp mjesta primaju na tel. broj. 052/212-136 radnim danima od 07 do 15 sati ili na e-mail matija.ivetic@fratarski.hr.


Nastavite čitati

Pula
 

Čitanjem ulomaka romana Uliks Jamesa Joycea u Uliksu počeo Bloomsday

Program Bloomsdaya nastavlja se i večeras na Forumu uz glazbu s početka 20. stoljeća Dua Rapsodija i degustaciju sireva s početkom u 20.30 sati, te sutra u 10 sati otvorenjem izložbe plakata od početaka Bloomsdaya u Puli (2012.) do 2023. Također će biti predstavljeni i radovi učenika Škole primijenjenih umjetnosti i dizajna – Joyce u očima ŠPUD-a

Pula
 

(VIDEO) MALI SUPER JUNACI Natjecatelj Survivora Alex Percan na Fratarskom organizira jednodnevno druženje s djecom, njihovim roditeljima i kandidatima popularnog showa

Osim druženja s natjecateljima iz omiljenog televizijskog showa, plavim i crvenim plemenima, sve će biti opremljeno s raznim poligonima i sportskim aktivnostima, povezanih sa zdravim načinom života. Od ostalih aktivnosti koje će se događati na Fratarskom, Alex nam izdvaja preživljavanje, kako se pali vatra i gradi sklonište te gađa iz luka sa strijelom

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.