Komunal

Nasljednica Dalibora Suljevića

Tatiana Zanini Gavranić: Luka Pula ima veliki potencijal razvoja i mogućnost da postane učinkovito trgovačko društvo

Prije svega potrebno je pristupiti upravljanju poslovnim rezultatom svake poslovne cijeline posebno - pretovaru robe, skladištenju i špediciji, kako bi se ocijenila uspješnost i detektirala područja poboljšanja poslovanja, navodi nam Zanini Gavranić


 
1 min
Borka Petrović

Prije svega potrebno je pristupiti upravljanju poslovnim rezultatom svake poslovne cijeline posebno - pretovaru robe, skladištenju i špediciji, kako bi se ocijenila uspješnost i detektirala područja poboljšanja poslovanja, navodi nam Zanini Gavranić

Trgovačko društvo Luka Pula d.o.o. ima veliki potencijal razvoja i mogućnost da postane suvremeno, učinkovito i prepoznatljivo u svojoj lokalnoj zajednici, smatra njegova nova direktorica Tatiana Zanini Gavranić, koja na toj funkciji zamijenjuje IDS-ovca Dalibora Suljevića.

To joj je, navodi nam, ujedno i motivacija i izazov koji zahtijevaju i veliku odgovornost. Stoga će njezina nastojanja u narednome razdoblju biti usmjerena u povećanje kvalitete usluge i unaprijeđenje organizacije rada, kaže nova direktorica, koja u ponedjeljak starta na novom radnom mjestu.

Ocjena svake poslovne jedinice

- Prije svega potrebno je pristupiti upravljanju poslovnim rezultatom svake poslovne cijeline posebno - pretovaru robe, skladištenju i špediciji, kako bi se ocijenila uspješnost i detektirala područja poboljšanja poslovanja, govori Zanini Gavranić.

Luka Pula

Inače, nakon godina radnog iskustva na strateškim korporativnim funkcijama međunarodnih hotelskih korporacija, ova ekonomistica nastavlja profesionalnu karijeru u Zakladi za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, radeći na strategiji razvoja korporativne filantropije u Istarskoj županiji.

Gost je predavač na Sveučilištu Jurja Dobrila u Puli i Opatiji, a imali smo je priliku poslušati i u Hrvatskoj gospodarskoj komori Pula u sklopu programa cjeloživotnog obrazovanja.

Poznata ekonomistica

Autorica je i koautor više znanstvenih radova iz područja ekonomije, upravljačkog računovodstva, upravljanja kvalitetom i društveno odgovornog poslovanja s primjenom u turizmu i uslužnim djelatnostima (ugostiteljstvo, visoko obrazovanje, kultura).

Oba rada, magistarski i doktorski rad, nagrađeni su od strane Hrvatskog društva računovođa i financijskih djelatnika navodi na Linkedin-u.

Evo gdje je sve radila prije nego je postala direktorica Luke  Pula:

  • 1992-1996. - Jadran turist Rovinj d.d.
  • 1996.- 2016. - Sol Melia Hrvatska d.o.o. 
  • 2016.- 2020. - Arena Hospitality Group
  • 2020. -2021. - Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva
  • prije dva mjeseca izabrana je u Nadzorni odbor Fratarskog d.o.o gdje obavlja funkciju potpredsjednice
 

Nastavite čitati

Pula
 

Zoran Kostić iz tvrtke Hotel Valkane upozorava: AKO TREBA, IDEMO NA MEĐUNARODNU ARBITRAŽU!

Procjena vrijednosti našeg zemljišta oko hotela Valkane iz 2019. godine iznosila je gotovo 9 milijuna eura. Mislite da ćemo tek tako reći 'dobro, uplašili ste nas' i odustati?! Idemo do arbitraže ako treba! Netko će to platiti - kaže predstavnik investitora i dodaje: Mnogi su nas prozivali, prijetili da će, čak i ako referendum ne uspije, 1500 nezadovoljnih Puljana jajima zasuti bagere

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.