Komunal

Nasljednica Dalibora Suljevića

Tatiana Zanini Gavranić: Luka Pula ima veliki potencijal razvoja i mogućnost da postane učinkovito trgovačko društvo

Prije svega potrebno je pristupiti upravljanju poslovnim rezultatom svake poslovne cijeline posebno - pretovaru robe, skladištenju i špediciji, kako bi se ocijenila uspješnost i detektirala područja poboljšanja poslovanja, navodi nam Zanini Gavranić


 
1 min
Borka Petrović

Prije svega potrebno je pristupiti upravljanju poslovnim rezultatom svake poslovne cijeline posebno - pretovaru robe, skladištenju i špediciji, kako bi se ocijenila uspješnost i detektirala područja poboljšanja poslovanja, navodi nam Zanini Gavranić

Trgovačko društvo Luka Pula d.o.o. ima veliki potencijal razvoja i mogućnost da postane suvremeno, učinkovito i prepoznatljivo u svojoj lokalnoj zajednici, smatra njegova nova direktorica Tatiana Zanini Gavranić, koja na toj funkciji zamijenjuje IDS-ovca Dalibora Suljevića.

To joj je, navodi nam, ujedno i motivacija i izazov koji zahtijevaju i veliku odgovornost. Stoga će njezina nastojanja u narednome razdoblju biti usmjerena u povećanje kvalitete usluge i unaprijeđenje organizacije rada, kaže nova direktorica, koja u ponedjeljak starta na novom radnom mjestu.

Ocjena svake poslovne jedinice

- Prije svega potrebno je pristupiti upravljanju poslovnim rezultatom svake poslovne cijeline posebno - pretovaru robe, skladištenju i špediciji, kako bi se ocijenila uspješnost i detektirala područja poboljšanja poslovanja, govori Zanini Gavranić.

Luka Pula

Inače, nakon godina radnog iskustva na strateškim korporativnim funkcijama međunarodnih hotelskih korporacija, ova ekonomistica nastavlja profesionalnu karijeru u Zakladi za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva, radeći na strategiji razvoja korporativne filantropije u Istarskoj županiji.

Gost je predavač na Sveučilištu Jurja Dobrila u Puli i Opatiji, a imali smo je priliku poslušati i u Hrvatskoj gospodarskoj komori Pula u sklopu programa cjeloživotnog obrazovanja.

Poznata ekonomistica

Autorica je i koautor više znanstvenih radova iz područja ekonomije, upravljačkog računovodstva, upravljanja kvalitetom i društveno odgovornog poslovanja s primjenom u turizmu i uslužnim djelatnostima (ugostiteljstvo, visoko obrazovanje, kultura).

Oba rada, magistarski i doktorski rad, nagrađeni su od strane Hrvatskog društva računovođa i financijskih djelatnika navodi na Linkedin-u.

Evo gdje je sve radila prije nego je postala direktorica Luke  Pula:

  • 1992-1996. - Jadran turist Rovinj d.d.
  • 1996.- 2016. - Sol Melia Hrvatska d.o.o. 
  • 2016.- 2020. - Arena Hospitality Group
  • 2020. -2021. - Zaklada za poticanje partnerstva i razvoja civilnog društva
  • prije dva mjeseca izabrana je u Nadzorni odbor Fratarskog d.o.o gdje obavlja funkciju potpredsjednice
 

Nastavite čitati

Pula
 

Srijeda u znaku žena (a u jutro i djece)

Pored jedne od najznačajnijih imena ovogodišnjeg izdanja, Kapke Kassabove, svoje će knjige predstaviti i talijanska književnica Marta Barone te avangardna pjesnikinja i kultna performerica Katalin Ladik. Pulsku publiku za kraj večeri očekuje performans talijanskog kolektiva Tre allegri ragazzi morti * Nataša Ozmec i Vlasta Prohaska u programu Librić na Sajmu te najmlađoj publici održati radionicu „Kako je divan svijet oko nas“.

Pula
 

MARSOVO POLJE DOBIVA DVA NOGOMETNA IGRALIŠTA ZA GRAĐANE, KUPALIŠTE STOJA STRUJU I KANALIZACIJU Iduće godine na te lokacije iz Proračuna ide više od milijun eura!

Na Marsovom polju izgradit će se sportsko-rekreacijski centar s dva nogometna igrališta, dva pomoćna terena odnosno trening poligona, staze za trčanje i rekreaciju te zelene površine za vježbanje, a sve to za građane i rekreativce * Kupalište Stoja ide u cjelovitu rekonstrukciju svih objekata, uređenje površina i izgradnju prijeko potrebne infrastrukture

Pula
 

GRAD PULA ZAKINUO MLAĐE OD 30 Neko dijete vrijedi dva boda, neko bod i pol. Na listi i hrvatski branitelji stari 29 godina

U Puli su postojale tri dobne skupine (do 29 godina, od 30 do 45 godina te od 46 godina naviše), a pritom su mlađi od 30 godina dobivali najmanji broj bodova – svega šest * Među neobična bodovanja spada i podatak da iako svako dijete podnositelju zahtjeva osigurava dva boda, na objavljenoj Listi prvenstva ima i onih s nelogična tri boda pod tom kategorijom. Ima i onih koji su sa svojih 29 godina dobili pet bodova kao hrvatski branitelji, i tako dalje i tako dalje

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.