Komunal

u užem središtu grada

Trgovinska akcija Sretna srijeda u Puli - dućani će nuditi popuste od 10 do 50 posto

Trgovine koje sudjeluju u ovoj trgovinskoj manifestaciji nudit će popuste u rasponu od 10 do 50 posto na cjelokupni ili na dio asortimana, a radi prepoznatljivosti će biti označene prigodnim plakatima


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Trgovine koje sudjeluju u ovoj trgovinskoj manifestaciji nudit će popuste u rasponu od 10 do 50 posto na cjelokupni ili na dio asortimana, a radi prepoznatljivosti će biti označene prigodnim plakatima

U užem centru grada Pule u srijedu, 6. travnja, održat će se prva ovogodišnja akcija Sretna srijeda. Trgovine koje sudjeluju u ovoj manifestaciji nudit će popuste u rasponu od 10 do 50 posto na cjelokupni ili na dio asortimana.

Sretna srijeda zajednička je trgovinska manifestacija koju HGK – Županijska komora Pula provodi s Gradom Pulom, Turističkom zajednicom Grada Pule i Udruženjem obrtnika Pula od 2015. godine.

Izlozi trgovina koje sudjeluju u akciji bit će označeni posebnim plakatima.


Nastavite čitati

Istra
 

ISTRA I DALJE BEZ STAMBENE ZAJEDNICE ZA OSOBE S AUTIZMOM Pregovori s Gradom Pulom nisu urodili plodom. U vodu pada i 11 i pol milijuna kuna težak EU projekt?

U Istri ne postoji nijedna stambena zajednica za osobe s autizmom, za razliku od drugih krajeva Hrvatske. Pregovori koje je Udruga za autizam Istra vodila s Gradom Pulom nisu imali rezultata, a gdje se stalo s projektom Europskog socijalnog fonda koji je napokon trebao omogućiti organizirano stanovanje osobama s autizmom u Istri, od v.d. ravnateljice Centra za rehabilitaciju Pula, u kojem je projekt pokrenut prije nekoliko godina - nismo uspjeli doznati. Roditelji na sve kažu: Izvisili smo!

Pula
 

STRAH I TREPET U ZRAČNOJ LUCI PULA: Policija potvrdila fizičke obračune

-Taksist je prijetio kolegi da će mu polomiti noge, da će ga ubiti i slično. Bilo je situacija gdje su ljude dočekali i napali ispred kuće, ispred restorana, napali su dečka koji ima problema s kičmom. Bilo je situacija u kojima bi jedan taksist doslovno izvadio iz gepeka prtljagu gosta koji je već ušao u vozilo i prijetio kolegi „nećeš ti vozit gradove“, prepričava naš sugovornik

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.