Komunal

TKO JE ON, ILI ONA?

U ponedjeljak testiranje za buduće pročelničko mjesto u Gradu Puli - formalne uvjete zadovoljio samo jedan kandidat

Nakon provedenog pisanog testiranja provesti će se intervju s kandidatom/kandidatkinjom ako isti/a ostvari najmanje 50 posto ukupnog broja bodova na testiranju


 
1 min
Istra24 ⒸFOTO: Manuel Angelini

Nakon provedenog pisanog testiranja provesti će se intervju s kandidatom/kandidatkinjom ako isti/a ostvari najmanje 50 posto ukupnog broja bodova na testiranju

Nakon provedenog javnog natječaja za izbor pročelnika/ce Upravnog odjela za opću upravu i mjesnu samoupravu Grad Pula obavještava kandidate da će se pisani dio testiranja provesti u ponedjeljak 26. rujna u gradskoj palači na adresi Forum 1.

Formalne uvjete natječaja, i pravo pristupa pisanom dijelu testiranja, ispunila je samo jedna prijavljena osoba (inicijali I.V.). Za pretpostavit je stoga da se iza inicijala krije i novo pročelničko ime.

Nakon provedenog pisanog testiranja provest će se intervju s kandidatom/kandidatkinjom ako isti/a ostvari najmanje 50 posto ukupnog broja bodova na testiranju, objavilo je Povjerenstvo za provedbu javnog natječaja Grada Pule.

Podsjetimo kako je Grad Pula objavio natječaj za izbor novog pročelnika/ce zato što aktualna pročelnica Slavica Jelovac, koja je na tu funkciju stupila u siječnju ove godine, uskoro odlazi u mirovinu, kao što smo nedavno pisali.

Jelovac je u Gradu Puli radila pune 24 godine, a sama je potvrdila da odlazi iz osobnih razloga.

 


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.