Komunal

rekonstrukcija ININE crpke na verudi

(Video) Nedjeljno pikamiranje naljutilo Verudeže

"Na moj upit jedan radnik mi odgovara da moraju raditi jer imaju hitnoću, naravno sve na engleskom jer su svi radnici stranci", napisao nam je čitatelj s Verude


 
1 min
Dražen Majić

"Na moj upit jedan radnik mi odgovara da moraju raditi jer imaju hitnoću, naravno sve na engleskom jer su svi radnici stranci", napisao nam je čitatelj s Verude

Nastavljaju se problemi s radovima na novoj INA-inoj benzinskoj crpki na Verudi. Nakon što su započeti na prilično čudan način, neodgovarajućim rušenjem postojećeg objekta, bez propisanih zaštitnih ograda, sada je problem pikamiranje nedjeljom ujutro.

- Evo upravo danas u nedjelju radovi se nastavljaju. Iako ne bi trebali raditi nedjeljom, uredno ekipa radnika i jedan bager obavljaju radove. Na moj upit, jedan radnik mi odgovara da moraju raditi jer imaju hitnoću, naravno sve na engleskom jer su svi radnici stranci, napisao nam je čitatelj s Verude kojeg je iznerviralo pikamiranje nedjeljom ujutro.


- Živim u neposrednoj blizini gradilišta i vjerujte mi nema nikakve hitnoće poput pucanja cijevi od vode i slično, oni uredno rade na temeljima, a bager lijepo "roka" svoje uz odgovarajuću buku, zaključio je čitatelj.

Izlaskom na teren zatekli smo četiri radnika i bageristu koji je ukrcavao kamen na kamion.

S obzirom da još nije sezona, iako je nedjelja, radovi ne bi trebali biti sporni, naravno ako se stranim radnicima plaćaju povišene dnevnice. Problem bi eventualno mogla biti prevelika buka.


Nastavite čitati

Pula
 

(VIDEO) Pulska magistra farmacije Martina Meštrović napustila je ljekarnu i okrenula se izradi unikatnih botaničkih terarija: "Umjesto jednog stalnog posla, sada radim šest, ali u svakom uživam"

"Mama je 36 godina bila cvjećarka na Brijunima, radila je aranžmane još za Tita. Naša je kuća uvijek bila ispunjena biljem, cvijećem i ta je ljubav prema prirodi uvijek bila u meni, sada je napokon izašla na površinu. Želja mi je ljudima omogućiti da u svoj životni prostor unesu energiju biljaka putem prirode koju uspijevam ugurati u bocu", veli nam Martina Meštrović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.