Komunal

cilj kvalitetna usluga i zaštita radnih mjesta

Zoričić: “Krećemo s postavljanjem temelja za rad jednog isporučitelja vodnih usluga na području Puljštine i Labinštine

Slijedi nam složen postupak pripajanja trgovačkih društava Vodovod Pula, Vodovod Labin, Pragrande i Albanež. U tom postupku moramo usuglasiti ključne dokumente - Društveni ugovor, Ugovor o pripajanju te Sporazum članova društva o reguliranju međusobnih odnosa, najavio je pulski gradonačelnik


 
2 min
Borka Petrović

Slijedi nam složen postupak pripajanja trgovačkih društava Vodovod Pula, Vodovod Labin, Pragrande i Albanež. U tom postupku moramo usuglasiti ključne dokumente - Društveni ugovor, Ugovor o pripajanju te Sporazum članova društva o reguliranju međusobnih odnosa, najavio je pulski gradonačelnik

- U svega nekoliko mjeseci moramo provesti veliki zadatak koji je zakonodavac postavio pred sve nas. Slijedi nam složen postupak pripajanja trgovačkih društava Vodovod Pula, Vodovod Labin, Pragrande  i Albanež. U tom postupku moramo usuglasiti ključne dokumente - Društveni ugovor, Ugovor o pripajanju te Sporazum članova društva o reguliranju međusobnih odnosa, najavio je pulski gradonačelnik Filip Zoričić.

Napominje kako pritom trebaju biti vrlo operativni kako bi ispoštovali postavljene rokove, a da istovremeno stvore temelje novog društva koji su preduvjet za pružanje kvalitetne usluge našim građanima.

- Cilj nam je da sve provedemo prema rokovima i da zaštitimo sva radna mjesta“, rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Dva uslužna područja

Gradonačelnik Pule Filip Zoričić održao je radni sastanak s predstavnicima gradova Labin i Vodnjan, općina Barban, Ližnjan, Marčana, Medulin, Svetvinčenat, Fažana, Raša, Kršan, Sveta Nedelja, Pićan te predstavnicima trgovačkih društava Vodovod Pula, Vodovod Labin, Istarski Vodovod Buzet, Istarski vodozaštitni sustav i Vodovod Butoniga.

Razgovaralo se o operativnoj provedbi Uredbe o uslužnim područjima temeljem koje će Istarska županija biti podijeljena na dva uslužna područja Pulu i Buzet.

Gradonačelnik Zoričić iskazao je zadovoljstvo što su svi prisutni prepoznali važnost tog novog ustroja na području Istarske županije kojim će se na području Puljštine i Labinštine ustrojiti jedinstveni isporučitelj vodnih usluga, kao i općenitu važnost ulaganja u javnu vodoopskrbu i odvodnju.

Istovremeno je naglasio da je konačni cilj koji se želi postići takvim promjenama pružanje kvalitetne usluge građanima.


Nastavite čitati

Istra
 

Povratak u antička vremena na valbandonskoj plaži

Za ljubitelje dobre hrane, manifestacija "Rimski Valbandon" nudi jedinstvenu gastro ponudu. Posjetitelji će imati priliku kušati meni star 2000 godina, sastavljen od mesa, ribe, priloga, lubenica i mulsuma – autentičnog rimskog vina s medom. Ovaj kulinarski doživljaj omogućit će vam da se prepustite okusima prošlosti i uživate u delicijama koje su nekoć bile sastavni dio rimskih gozbi

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.