Komunal

MANDAT ČETIRI GODINE

Župan Miletić imenovao nova Upravna vijeća lučkih uprava u Poreču, Rovinju, Rapcu i Novigradu-Umagu

Lučka uprava Umag-Novigrad zapošljava tri pomoćna lučka radnika-mornara, dok Lučka uprava Rovinj traži nadzornika luke. Nova radna mjesta otvorena su i unutar Lučke uprave Poreč koja zapošljava lučkog radnika i nadzornika


 
2 min
Danijela Bašić-Palković
Ilustracija/Foto FB LUP Novigrad

Lučka uprava Umag-Novigrad zapošljava tri pomoćna lučka radnika-mornara, dok Lučka uprava Rovinj traži nadzornika luke. Nova radna mjesta otvorena su i unutar Lučke uprave Poreč koja zapošljava lučkog radnika i nadzornika

Župan Boris Miletić imenovao je nova Upravna vijeća u županijskim Lučkim upravama Poreč, Rabac, Rovinj te Lučkoj upravi Umag-Novigrad. Mandat članovima Upravnih vijeća traje četiri godine. U Upravnom vijeću Županijske lučke uprave Rabac za predsjednika je imenovan Sandi Sinožić, a članovi su Aleksandar Petrović, Valter Kvalić, Đulijano Kos i Romulo Šumberac.

Za predsjednika Upravnog vijeća Lučke uprave Poreč ponovno je imenovan Robert Momić, a članovi su Zoran Kalčić, Boris Jugovac, Robert Velenik i Siniša Prnjak.

Marčelo Mohorović ostaje predsjednik Upravnog vijeća Lučke uprave Rovinj i naredne četiri godine, a članovi su Milan Mihovilović, Damir Rudela, Kristijan Laginja i Ivica Lazarić. Što se tiče Lučke uprave Umag-Novigrad tamo je na čelu Upravnog vijeća Alen Luk kao predsjednik, a ostatak članstva čine Leonardo Palčić, Marica Garić, Valdi Buršić i Mijo Šiljeg član.

Uskoro natječaj za ravnatelja Lučke uprave Poreč

Neke Lučke uprave u Istri objavile su i natječaje za zapošljavanja. Primjerice Lučka uprava Umag-Novigrad zapošljava tri pomoćna lučka radnika- mornara, dok ona u Rovinju traži nadzornika luke. Nova radna mjesta planirana su i unutar Lučke uprave Poreč koja zapošljava lučkog radnika i nadzornika.

Ovu lučku upravu uskoro čeka promjena u vodstvu, no tek nakon što se i službeno objavi natječaj za ravnatelja ili ravnateljicu. Kao što smo već ranije pisali, produljen je mandat sadašnjem ravnatelju Branku Curiću na rok od šest mjeseci te Curić još obnaša dužnost vršitelja dužnosti ravnatelja s obzirom da je prethodni natječaj bio poništen.

Nakon što na natječaju bude odabran novi ravnatelj ili ravnateljica, Curić odlazi u mirovinu. Na zadnjoj sjednici Upravnog vijeća ove lučke uprave na dnevnom redu našao se i prijedlog odluke o osnivanju natječajnog povjerenstva za izbor ravnatelja Županijske lučke uprave Poreč. No Upravno vijeće je jednoglasno utvrdilo da se radi donošenja novog Statuta ŽLU Poreč, koje je u tijeku, ova odluka ne donosi na sjednici. Isto se odnosi i na Odluku o raspisivanju javnog natječaja za imenovanje ravnatelja/ice.


Nastavite čitati

Istra
 

ČITANJE KAO SPAS, KAO TERAPIJA: Danas nam je ovu misao poklonila književnica Julijana Matanović

Dan smo otvorili intervjuom koji je sa spisateljicom vodila Maja Jokanović. Tekst obiluje intrigantnim mislima * Objavili smo i intervju s kandidatkinjom za načelnicu Raše Admirom Žakula, recenziju predstave "Down by low" * Lijepa vijest dana je da je Zlatnu Palmu u Cannesu za najbolji kratki film osvojio je hrvatski film “Čovjek koji nije mogao šutjeti” čiji je producent Danijel Pek, inače i umjetnički ravnatelj Pula Film Festivala

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.