Krasna Zemlja

Zadovoljni radom

Novosti u rovinjskoj BioIstri: U planu i osnivanje banke autohtonog biljnog sjemena

Novi je izbor bio neophodan, budući da je dosadašnja predsjednica Zdenka Gudelj odnedavno na čelu središnjice Bio Istre sa sjedištem u Poreču


 
1 min
Istra24

Novi je izbor bio neophodan, budući da je dosadašnja predsjednica Zdenka Gudelj odnedavno na čelu središnjice Bio Istre sa sjedištem u Poreču

Rovinjska podružnica Udruge za promicanje održivog razvoja i kvalitete života Bio Istra održala je početkom tjedna sastanak na kojemu je za novu predsjednicu jednoglasno izabrana Oriana Vozila.

Novi je izbor bio neophodan, budući da je dosadašnja predsjednica Zdenka Gudelj odnedavno na čelu središnjice Bio Istre sa sjedištem u Poreču.

Istom su prigodom predstavljeni novi članovi, usvojen je izvještaj o dosadašnjem radu te potvrđen plan rada podružnice za 2022. godinu.

- S velikim su entuzijazmom prihvaćena i dva prijedloga za buduće aktivnosti – osnivanje banke autohtonog biljnog sjemena te postavljanje štanda za prezentaciju i prodaju bio proizvoda proizvođača s Rovinjštine, koji će biti otvoren najmanje jednom mjesečno, poručuju iz BioIstre. 

Sastanak je održan u prostorijama udruge Agrorovinj, s kojom je, kako kažu, uspostavljena lijepa suradnja.


FOTO: BioIstra

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.