Krasna Zemlja

PRIJAVE DO 24. VELJAČE

Poreč: Natječaj za financiranje programa i projekata udruga u poljoprivredi

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule


 
1 min
Danijela Bašić-Palković

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule

Upravni odjel za gospodarstvo i EU fondove Grada Poreča raspisao je Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

Natječaj se raspisuje temeljem Odluke porečkog gradonačelnika o načinu raspodjele raspoloživih proračunskih sredstava za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule. Javni natječaj objavljen je 24. siječnja, a rok za podnošenje prijava traje do 24.02.2022.godine.


Nastavite čitati

Istra
 

Općina Medulin na Mukalbi dobiva Centar za starije osobe

Premjer Andrej Plenković uručio načelniku Ivanu Kircu Ugovor o dodjeli bespovratnih sredstava za izgradnju Centra za starije osobe u Medulinu * Investicija iznosi 8.133.261,56 €, a uključuje troškove izgradnje, opremanja, nabavku potrebnih vozila, stručne nadzore te promidžbu i vidljivost * Centar za starije osobe Općine Medulin imat će smještaj za 91 korisnika te 201 korisnika izvaninstitucionalnih usluga

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.