Krasna Zemlja

PRIJAVE DO 24. VELJAČE

Poreč: Natječaj za financiranje programa i projekata udruga u poljoprivredi

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule


 
1 min
Danijela Bašić-Palković

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule

Upravni odjel za gospodarstvo i EU fondove Grada Poreča raspisao je Javni natječaj za financiranje programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

Natječaj se raspisuje temeljem Odluke porečkog gradonačelnika o načinu raspodjele raspoloživih proračunskih sredstava za 2022. godinu namijenjenih financiranju programa i projekata organizacija civilnog društva u području poljoprivrede.

Dio natječajne procedure provodi se u suradnji sa Zakladom za poticanje partnerstva i razvoj civilnog društva iz Pule. Javni natječaj objavljen je 24. siječnja, a rok za podnošenje prijava traje do 24.02.2022.godine.


Nastavite čitati

Istra
 

BLAŽENO NEZNANJE Načelnik Općine Marčana Predrag Pliško nema nikakvih saznanja o tome zašto je inspekcija obilazila zid za koji je građevinska inspekcija izdala rješenje o rušenju još prije dvije godine

Početkom tjedna kupači uvale Mala Vinjola na području Duge Uvale s nama su podijelili fotografije s kojih je razvidno kako je inspekcija obilazila kameni zid, a koji evidentno od mora nije udaljen pet metara. U službenom odgovoru načelnik Općine Marčana jednom rečenicom tvrdi kako o tome ne zna ništa. Vrlo paušalno s obzirom na temu, i na činjenicu da je sa slučajem bio itekako dobro upoznat i prije više od dvije godine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.