Kultura

ZAVičajna galerija crnobori

BANJOLE: Sutra se otvara izložba "Moj 360 svijet", autora Diega Martinčića

2011. objavio sam prvu 360 fotografiju, i sada, nakon 11 godina i više od 3.000 objavljenih fotografija konačno sam sastavio malu izložbu najzanimljivijih radova", kaže Martinčić


 
1 min
Istra24
Istrapano 360

2011. objavio sam prvu 360 fotografiju, i sada, nakon 11 godina i više od 3.000 objavljenih fotografija konačno sam sastavio malu izložbu najzanimljivijih radova", kaže Martinčić

U Zavičajnoj galeriji Crnnobori u Banjolama sutra u 19 sati otvara se izložba "Moj 360 svijet", autora Diega Martinčića.

"2011. godine objavio sam prvu 360 fotografiju, i sada, nakon 11 godina i više od 3.000 objavljenih fotografija konačno sam sastavio malu izložbu najzanimljivijih radova", kaže Martinčić.

Istrapano360 nastala je kao ideja u dokumentiranju događaja u 360 fotografiji, nije nova stvar, 360 fotografija postoji od 1890., no danas je puno jednostavnija za koristiti.


Nastavite čitati

Istra
 

ISTRA I DALJE BEZ STAMBENE ZAJEDNICE ZA OSOBE S AUTIZMOM Pregovori s Gradom Pulom nisu urodili plodom. U vodu pada i 11 i pol milijuna kuna težak EU projekt?

U Istri ne postoji nijedna stambena zajednica za osobe s autizmom, za razliku od drugih krajeva Hrvatske. Pregovori koje je Udruga za autizam Istra vodila s Gradom Pulom nisu imali rezultata, a gdje se stalo s projektom Europskog socijalnog fonda koji je napokon trebao omogućiti organizirano stanovanje osobama s autizmom u Istri, od v.d. ravnateljice Centra za rehabilitaciju Pula, u kojem je projekt pokrenut prije nekoliko godina - nismo uspjeli doznati. Roditelji na sve kažu: Izvisili smo!

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.