Kultura

Teatar Naranča iz Pule gostuje u Novigradu

Istrijanske navade: jena malo črna komedija

Ova kazališni komad s elementima vodvilja s brzim dinamičnim scenama održat će se u centru CMIK – Centar za manifestacije i kulturu


 
1 min
FOTO: www.teatarnaranca.hr

Ova kazališni komad s elementima vodvilja s brzim dinamičnim scenama održat će se u centru CMIK – Centar za manifestacije i kulturu

U novigradskom centru CMIK – Centar za manifestacije i kulturu, u četvrtak 10. studenog od 20 sati održati će se kazališna predstava „Istrijanske navade", Teatra Naranča iz Pule.

Ovu komediju s elementima vodvilja s brzim dinamičnim scenama režira Majkl Mikolić koji je adaptirao tekst Gorana Mihovilovića, autora lokalne kazališne uspješnice „Moje istrijansko korona".

U ovoj  "jeno malo črnoj komediji" igraju Katja Rabar, Majkl Mikolić, Irin Šime Rabar, Mathilde Vukosavljević, Elizabeta Košeto, Vlatka Rubil i Gea Gallo.

Ulaznice se mogu kupiti u pretprodaji po cijeni od 30 kuna (3,98€) na mrežnoj stranici cmik-cmc.mojekarte.hr ili na dan predstave na blagajni dvorane od 19 sati. (Matijas Kozić)


Nastavite čitati

Pula
 

Rozalija Javoran, dobitnica Grba Grada Pule: "Bilo je otpora pojedinaca, no gotovo svi zahtjevi roditelja djece s teškoćama su usvojeni"

Nije bilo lako, održala sam brojne prezentacije rada, sastanke na kojima su bili predstavnici Grada Pule, Istarske županije, Istarskih domova zdravlja, Centra za socijalnu skrb, Dnevnog centra za rehabilitaciju Veruda, Specijalne bolnice za ortopediju i rehabilitaciju Martin Horvat iz Rovinja. Iako je bilo otpora nitko nije mogao ostati imun na činjenice, na brojne probleme koje s kojima se susreću roditelji djece s teškoćama, na njihove vapaje i u roku od godinu dana većina je zahtjeva, koje smo u radu zajednički postavili kao ciljeve, doista i riješena, veli Javoran

Pula
 

Izložba učeničkih stripova Čitateljskog kluba škole Monte Zaro i Literarne kavane iz "Lipe" u Gradskoj knjižnici

Radionica stripa realizirana je kao jedna od aktivnosti povodom projekta Book patrol kojeg provode zajedno naše školske knjižnice. Do sada je realizirano niz susreta s književnicima, predavačima i udrugama pored kućica za knjige u Parku Monte Zaro i Mornaričkom parku te je u planu još njih nekoliko do ljeta. Veselimo se svakom, novom susretu!, kazala je knjižničarka Kondić Dabo

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.