Kultura

NA MEĐUNARODNI DAN ŽENA

IZLOŽBA U LG GALERIJI: Žene u svom svijetu, slikarstvu, književnosti, glazbi…

Društvo likovnih stvaratelja Pazin poziva na na izložbu koja će se održati u galeriji LG povodom Međunarodnog dana žena


 
1 min
Istra24

Društvo likovnih stvaratelja Pazin poziva na na izložbu koja će se održati u galeriji LG povodom Međunarodnog dana žena

Već tradicionalno povodom 8. ožujka - Međunarodnog dana žena, Društvo likovnih stvaratelja Pazin organizira izložbu u LG galeriji.

Ove godine napravljen je iskorak te se program realizira zajedničkim snagama Društva likovnih stvaratelja Pazin, Gradske knjižnice Pazin i Povjerenstva za ravnopravnost spolova Pazin.

Već iz najave tko su organizatori, može se zaključiti da posjetitelje očekuju zanimljivi i kreativni radovi - malo poezije, proze, a bit će i glazbe.

"Svatko od nas svijet je, svemir za sebe i svatko teži svom (sve)miru. Netko ga pronađe i ispuni slikajući, čitajući, stvarajući… A nas veseli podijeliti ih s vama. Neke od nas su ih zapisale, neke uglazbile, neke oslikale, neke izradile… Čekamo vas u LG galeriji 8. ožujka u 18 sati. 

Marina Marušić i Paula Jurman glazbom će vas uvesti u svijet skladanja, a svojom će prozom i poezijom posjetitelje darivati Jana Prević Finderle, Davorka Flego, Vera Bosazzi, a kazivat ćemo i stihove Ane Krnjus. Glazbom će Miriam Farkaš zaokružiti program otvorenja izložbe. Radove petnaestak autorica, članica DLS Pazin, iz područja primijenjene umjetnosti i slikarstva moći će se potom razgledati u samoj galeriji", piše u najavi Društva likovnih stvaratelja Pazin".


Nastavite čitati

Istra
 

Pretvara li politika i(li) političari Grad Vodnjan u grad slučaj?

Ujutro donosimo detalje sudskog postupka u kojem je vodnjanski gradonačelnik Edi Pastrovicchio pokušao srušiti neke odluke svoga prethodnika Kladio Vitasovića * Analizirali smo i neke događaje s posljednje dvije sjednice vodnjanskog Gradskog vijeća * Sutra rasplićemo i priču o (ne)transparentnosti i mogućim nepravilnostima pri provedbi natječaja za zapošljavanje u Pučkom otvorenom učilištu Labin

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.