Kultura

DOLAZE I EROS RAMAZZOTTI I DUBIOZA KOLEKTIV

JOŠ JEDAN VELIKI KONCERT: DINO MERLIN 12. kolovoza treći put u pulskoj Areni

Koncert se održava u sklopu Adria Summer Festivala * Publika će pored najnovijih hit singlova Dine Merlina i omiljenih pjesama iz bogate muzičke karijere uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizualna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske muzičke čarolije


 
3 min
Istra24
foto: Facebook Dino Merlin

Koncert se održava u sklopu Adria Summer Festivala * Publika će pored najnovijih hit singlova Dine Merlina i omiljenih pjesama iz bogate muzičke karijere uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizualna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske muzičke čarolije

Dino Merlin, jedan od omiljenih kantautora s naših prostora i glazbenik koji je stekao status legendarnog po svom posebnom glasu, svevremenskim hitovima, nezaustavljivoj scenskoj energiji, i nezaboravnim koncertima, vraća se u pulsku Arenu u subotu, 12.08.2023. u sklopu Adria Summer Festivala.

- Najavom koncerta Dine Merlina u subotu, 12.08. zaokružili smo popis izvođača na ovogodišnjem izdanju Adria Summer Festivala u pulskoj Areni. Bit će to svakako večer za pamćenje i početak do sada najvećeg i najznačajnijeg izdanja našeg festivala na kojem će uz Dinu Merlina tijekom slijedeće dvije večeri nastupiti i Dubioza Kolektiv te Eros Ramazzotti! – istaknuli su organizatori festivala Sandro Želesko i Branko Percan.

Publika će pored najnovijih hit singlova Dine Merlina i omiljenih pjesama iz bogate muzičke karijere, u subotu, 12.08. uživo imati priliku i premijerno čuti neke od dobro poznatih hitova u novom ruhu, dok će vizualna estetika, specijalni scenski efekti i najviši produkcijski standardi doprinijeti dojmu vrhunske muzičke čarolije.

- Da samo znate koliko se radujem ljetu i mojoj trećoj pulskoj Areni. S ushićenjem čekamo duge tople noći na otvorenom i neke nove ljude da nam se pridruže u ovoj našoj priči “Mi”. Publika, tisuće glasova spojenih u jedno, iskrena emocija u svakom pogledu, u svakom glasu, na dodir svake ruke, to smo "Mi". Vjernost i ljubav moje publike za mene je koktel života nakon kojeg ne osjećam umor, iscrpljenost, nego se osjećam doista kao da letim. Pa kad mi kažu da sam glazbeni čarobnjak, rado odgovorim da ja samo živim u najljepšoj bajci koju iz koncerta u koncert, iz jedne posebne večeri u drugu ispisuje moja publika, istaknuo je pjevač.

Njegov posljednji album "Hotel Nacional" dospio je među top 10 najprodavanijih na listi Billboard World Albums, a istoimena svjetska turneja okupila je gotovo milijun posjetitelja na četiri kontinenta. Tada je, 2017.g., u rekordnom roku rasprodana i pulska Arena pa njegov povratak neizmjerno raduje mnogobrojnu publiku iz Hrvatske i susjednih država, ali i sve one koji će baš zbog ovog događaja stići u Pulu.

Sudeći prema rasprodanim koncertima u proteklom dijelu turneje u Hrvatskoj, Sloveniji, Švedskoj, Italiji, Austriji i Njemačkoj, očekuje se ogroman interes vjerne publike ovog umjetnika i za njegov treći po redu koncert u pulskoj Areni, a iako je turneja nazvana "Mi" tek uzela maha, nema sumnje da će do kraja Dino Merlin skinuti još jedan vlastiti rekord.

Organizatori pozivaju sve posjetitelje da na vrijeme osiguraju svoje ulaznice koje će biti dostupne u prodaji od srijede, 31.05.2023. u sustavu Adria ticketa i ovdje.

Ne propustite fantastičnu ljetnu atmosferu spektakla na otvorenom i susreta s glazbenim idolom mnogih naraštaja koji već četrdeset godina stvara hitove i odašilje dobre vibracije gdje god se pojavi.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.