Kultura

POSEBNO OSMIŠLJENA

NOVA KAZALIŠNA SKUPINA Dramski i plesni studio za umirovljenike u INK

Radionice će se održavati jednom tjedno u jutarnjem terminu, svaka u trajanju od 90 minuta tijekom listopada ove godine. Ako ste stariji od 60 godina, neovisno o vašem iskustvu u kazalištu, dobrodošli ste, istaknuli su u pozivu


 
1 min

Radionice će se održavati jednom tjedno u jutarnjem terminu, svaka u trajanju od 90 minuta tijekom listopada ove godine. Ako ste stariji od 60 godina, neovisno o vašem iskustvu u kazalištu, dobrodošli ste, istaknuli su u pozivu

Iz Dramskog i Plesnog Studija INK pozivaju umirovljenike da im se pridruže u novoj kazališnoj skupini koja je osmišljena posebno za njih.

- Uživat ćemo zajedno u različitim kazališnim umjetnostima, na taj način razvijajući i potičući vlastite kreativne potencijale. Radionice će voditi naši dramski i plesni pedagozi, koji će vas uvesti u svijet pokreta i plesa, pomoći da istaknete svoj izvedbeni i glumački potencijal, potaknuti na razmišljanje o društvenim temama i komunikaciji kroz kazalište i najrazličitije modele izvedbenog umijeća, kao i upoznati vas s tehnikama improvizacije i pripovijedanja, ali i analitičkog gledanja predstava, naveli su.

Radionice će se održavati jednom tjedno u jutarnjem terminu, svaka u trajanju od 90 minuta tijekom listopada ove godine. Ako ste stariji od 60 godina, neovisno o vašem iskustvu u kazalištu, dobrodošli ste, istaknuli su u pozivu.

Za više informacija i prijave na 052 218-890 ili 098 313 496, ili e-mail: ds@ink.hr


Nastavite čitati

Istra
 

Brojni mališani sudjelovali u prezentaciji sportskih klubova

Slogan „Poreč-grad sporta" koji se često koristi kako bi se istaknuo sportski duh Poreča vrijedi i više kada se vidi veličina i brojnost sportske zajednice u čijem sklopu djeluje 47 sportskih klubova i udruga u 35 različitih sportova, s više od 3.500 članova, od kojih se redovno natječe njih oko 1.900, a među njima ima najviše onih najmlađih

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.