republika - dugi
Kultura

u pulskoj utvrdi

Programi ove godine u Fort Bourguignonu: prijave se do 20. svibnja

U utvrdi se mogu održavati glazbeni, glazbeno-scenski programi, dramski, književni i izložbeni programi te predstavljanja i promocije, a ne mogu programi koji šire nacionalnu, rasnu, vjersku, spolnu, socijalnu netrpeljivost ili netrpeljivost prema određenim skupinama ili pojedincima * Za svaki pojedini program, organizator programa sklapa ugovor s Arheološkim muzejom Istre


 
2 min
Zoran Angeleski
Utvrda Fort Bourguignon

U utvrdi se mogu održavati glazbeni, glazbeno-scenski programi, dramski, književni i izložbeni programi te predstavljanja i promocije, a ne mogu programi koji šire nacionalnu, rasnu, vjersku, spolnu, socijalnu netrpeljivost ili netrpeljivost prema određenim skupinama ili pojedincima * Za svaki pojedini program, organizator programa sklapa ugovor s Arheološkim muzejom Istre

Grad Pula objavio je Poziv za dodjelu termina za održavanje programa u utvrdi Fort Bourguignon u 2022. godini.

U utvrdi se mogu održavati glazbeni, glazbeno scenski programi,  dramski, književni i izložbeni programi, te predstavljanja i promocije, a ne mogu programi koji šire nacionalnu, rasnu, vjersku, spolnu, socijalnu netrpeljivost ili netrpeljivost prema određenim skupinama ili pojedincima.

Pravo podnošenja prijave na Poziv imaju pravne i fizičke osobe koje se bave organizacijom programa.

Termine za održavanje programa u utvrdi dodjeljuje Povjerenstvo za održavanje programa u prostorima kulturno-povijesnih spomenika.

Poziv je otvoren do 20. svibnja 2022. godine, odnosno do popune termina. Obavijest o zatvaranju Poziva bit će objavljena na službenim stranicama Grada Pule-Pola www.pula.hr.

Prijave se obvezno dostavljaju elektroničkim putem. Prijavu na Javni poziv, sa svim obveznim prilozima, prijavitelj podnosi u PDF formatu slanjem e-maila na adresu: PISARNICA@PULA.HR U naslovu e-maila mora biti naznačeno: „Javni poziv – Fort 2022".

Prijave zaprimljene nakon roka, odnosno zatvaranja poziva i nepotpune prijave neće se razmatrati.

Za svaki pojedini program organizator programa sklapa ugovor s Arheološkim muzejom Istre.

Ugovorom se definiraju uvjeti, sporazumno utvrđuju međusobna prava i obaveze organizatora programa i Arheološkog muzeja Istre kao korisnika prostora.

Svi organizatori obvezuju se pridržavati Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske o nužnim epidemiološkim mjerama kojima se ograničavaju okupljanja i uvode druge nužne epidemiološke mjere i preporuke radi sprječavanja prijenosa bolesti COVID-19 putem okupljanja.

Organizatori su dužni  prijaviti program sukladno odredbama Zakona o javnom okupljanju Policijskoj upravi te se pridržavati svih obveza propisanih zakonom, a koje se odnose na održavanje kulturno-zabavnih programa.

Prijave za dodjelu termina podnose se na prijavnici koja se može preuzeti  na mrežnoj stranici Grada Pule-Pola:

https://www.pula.hr/hr/novosti/zahtjevi/detail/23083/poziv-za-dodjelu-termina-za-odrzavanje-programa-u-utvrdi-fort-bourguignon-u-2022-godini/


Nastavite čitati

Pula
 

Nacionalna kampanja: Besplatni menstrualni ulošci stižu na Sveučilište Jurja Dobrile u Puli

Preklani je pokrenuta kampanja “V za vaginu” koja je izazvala pozitivan odjek u javnosti, slijedom poraznih rezultata istraživanja Udruge za ljudska prava i građansku participaciju PaRiter u sklopu projekta Tetka Perioda. U istraživanju je više od 10 posto ispitanica navelo kako im se događa da nemaju dovoljno menstrualnih potrepština da ih mogu promijeniti kad god žele, kao i da si ne mogu priuštiti menstrualne potrepštine

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.