Kultura

stižu popularni glazbenici

Rock and Grill na pulskoj Hidrobazi - stiže Night Express, Vatra, Elemental, Giuliano i Diktatori

Manifestacija će se održavati na pulskoj Hidrobazi, a ugostiti će popularne glazbenike poput Night Expressa, Vatre, Elementala, Giuliana i Diktatora


 
1 min
Borka Petrović ⒸFOTO: Manuel Angelini

Manifestacija će se održavati na pulskoj Hidrobazi, a ugostiti će popularne glazbenike poput Night Expressa, Vatre, Elementala, Giuliana i Diktatora

"Stiglo je zeleno svijetlo, konačno ove godine ponovo idemo s ROCK&GRILLOM i to 29. i 30. travnja i 1. svibnja", objavio je na svojim Facebook stranicama Mirko Mocko iz Rock Caffea.

Manifestacija će se održavati na pulskoj Hidrobazi, a ugostit će popularne glazbenike poput Night Expressa, Vatre, Elementala, Giuliana i grupe Diktatori.

- Eto ekipo, napunite baterije, poručuje Mocko, dodajući da će uz glazbeni program posjetitelji moći uživati u bogatoj gastro ponudi te sportsko rekreacijskom programu, a o svemu ćemo više znati narednih dana.


Nastavite čitati

Pula
 

10 kina na otvorenom za 10 nezaboravnih filmova

Pulski filmski festival, koji će se održati od 15. do 23. srpnja, i prije službenog početka donosi čak deset filmova na otvorenom! U programu “Festival u kvartu” koji je započeo 26. svibnja i traje do 24. lipnja,. na deset lokacija u Puli bit će prikazano 10 filmova kojima započinje zagrijavanje za jubilarno, 70. izdanje Pule * Lokacije na kojima će biti razapeto filmsko platno suTrgu kralja Tomislava, Circolo, igrališa na Vidikovcu, na Novoj Verudi, iza Stande u Šijani, na Velom vrhu, Olimpija na Valdebeku, te škola Kaštanjer, Mornarički park i Placa u Štinjanu

Pula
 

Redateljica 'Narodnog poslanika': "Nušić ismijava naše najdublje mrakove. Humor je znak vitalnosti i zdrave kritičnosti koja omogućuje ozdravljenje"

Nušić je fantastičan pisac. To je čist dar. On je s 19 godina imao vrlo britko i izoštreno oko, uho i osjećaj za vrijeme u kojem živi * On je vrlo kritičan prema svojim likovima, ali u tom humoru prepoznajemo i zdravu kritiku i mogućnost da se to nadvlada, da se s time obračunamo * Vrlo su bogate i raskošne uloge, karakteri. Presretna sam što imam izuzetan ansambl s kojim se moglo dobiti punoću, raskoš, virtuoznost i kritičku svijest samih glumaca prema likovima, temi i djelu

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.