Kultura

"Prodaj, kupi, zamijeni!"

Rock buvljak u subotu u Rojcu: Sve vezano uz glazbu je dobrodošlo, ploče, CD-i, kazete, majice, zakrpe, bedževi, nakit...

Sve vezano uz glazbu je dobrodošlo, ploče, CD-i, kazete, majice, zakrpe, bedževi, nakit, časopisi, knjige, plakati, a također i stripovi i slično


 
1 min
Istra24
Ilustracija/foto Pixabay

Sve vezano uz glazbu je dobrodošlo, ploče, CD-i, kazete, majice, zakrpe, bedževi, nakit, časopisi, knjige, plakati, a također i stripovi i slično

Proljetni Rock buvljak održat će se u subotu, 27. travnja u Rojcu od 10 do 14 sati. Organizatori pozivaju sve zainteresirane da se uključe kao sudionici, izlagači.

Sve vezano uz glazbu je dobrodošlo, ploče, CD-i, kazete, majice, zakrpe, bedževi, nakit, časopisi, knjige, plakati, a također i stripovi i slično.

Moto sajma je "Prodaj, kupi, zamijeni!" uz poruku da gušti vezano uz glazbu i dalje žive. Iskopajte što imate, donesite i dođite guštati.

Prijave na broj mobitela 092/2414041 (Mihaela Tikvicki), putem messengera na istoimenom profilu ili na e-mail vivalapolafest@gmail.com.Sudjelovanje je besplatno.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.