Kultura

u kinu valli

Sutra počinje Pulica u kaputu – odlični filmovi uz slobodan ulaz!

U foajeu kina bit će postavljena izložba radova „Filmski plakati očima djece" predškolske djece DV Rin Tin Tin, a održat će se i zoom predavanje i tribina na temu senzornih projekcija, odnosno projekcija filmova koje poštuju dječju senzibilnost i različitost


 
2 min
Borka Petrović

U foajeu kina bit će postavljena izložba radova „Filmski plakati očima djece" predškolske djece DV Rin Tin Tin, a održat će se i zoom predavanje i tribina na temu senzornih projekcija, odnosno projekcija filmova koje poštuju dječju senzibilnost i različitost

U Kinu Valli će se od 22. do 27. ožujka održati 7. Pulica u kaputu. Radnim danom od 17 sati te vikendom u jutarnjem i u popodnevnom terminu, program donosi vrhunske naslove, od kojih nekoliko hrvatskih premijera, radionicu i izložbu.

Na rasporedu će se pronaći filmovi Laurina Zvijezda (r. Joya Thome), Busterov svijet (r. M. Miehe – Renard), Najbolji rođendan (r. M. Ekbladh), Leptirovo srce (r. I. Kurklietyte), I miševi idu u raj (r. J. Bubenicek), mali gledatelji će moći i ocjenjivati filmove a pobjednik će se prikazati i zadnjeg dana programa u jutarnjem terminu, a prošlogodišnjeg pobjednika publike, film Jackie i Oopjen (r. A van de Mond) moći će pogledati u popodnevnom terminu.

Predviđena radionica "Crta, crtež, crtić" pod mentorstvom pulskog ilustratora Vibora Juhasa, namijenjena djeci u dobi od 7 do 12 godina, odgađa se zbog samoizolacije voditelja, a održat će se od 29. ožujka do 1. travnja od 18 do 19:30, odnosno, 2. travnja od 9:30 do 11 sati. Jednodnevna radionica održat će se u pet termina, a   sudjelovanje je potrebno prethodno najaviti putem obrasca na mrežnoj Kina Valli.

U foajeu kina bit će postavljena izložba radova „Filmski plakati očima djece" predškolske djece DV Rin Tin Tin, a održat će se i zoom predavanje i tribina na temu senzornih projekcija, odnosno projekcija filmova koje poštuju dječju senzibilnost i različitost.

Svi programi se održavaju uz slobodan ulaz uz preporuku da se ulaznice ranije preuzmu na blagajni Kina, a cjelokupni raspored programa Pulice u kaputu nalazi se na www.kinovalli.net.

Sukladno posljednjim izmjenama mjera, uz Kinu Valli je povećan kapacitet sjedenja na 102 mjesta.


Nastavite čitati

Pula
 

"AKO NEMAJU DVIJE KUĆE ZA ODMOR, OSJEĆAJU SE DISKRIMINIRANO "Uljanik je mrtvo tijelo, a Venecija s 15 brodogradilišta ima jači turizam od cijele Istre"

Sean Lisjak, član uprave Tehnomonta: "Postalo je nepopularno baviti se proizvodnjom. Primat je preuzela brza zarada, brzi prihodi od turizma kojeg ja ne odbacujem, ali ja sam strojar, mi smo učili da je baza ekonomije proizvodnja, industrija. Koncem 90-ih, kada sam počeo studirati, najviše je trebalo diplomiranih inženjera strojarstva i elektrotehnike,a najmanje, bez uvrede, ekonomista i pravnika, a kad sam završio fakultet sve se obrnulo, najviše treba ekonomista, pravnika, ali i konobara, sobarica, kadra koji, bez uvrede, nema dodane vrijednosti"

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.