Kultura

u kinu valli

Sutra počinje Pulica u kaputu – odlični filmovi uz slobodan ulaz!

U foajeu kina bit će postavljena izložba radova „Filmski plakati očima djece" predškolske djece DV Rin Tin Tin, a održat će se i zoom predavanje i tribina na temu senzornih projekcija, odnosno projekcija filmova koje poštuju dječju senzibilnost i različitost


 
2 min
Borka Petrović

U foajeu kina bit će postavljena izložba radova „Filmski plakati očima djece" predškolske djece DV Rin Tin Tin, a održat će se i zoom predavanje i tribina na temu senzornih projekcija, odnosno projekcija filmova koje poštuju dječju senzibilnost i različitost

U Kinu Valli će se od 22. do 27. ožujka održati 7. Pulica u kaputu. Radnim danom od 17 sati te vikendom u jutarnjem i u popodnevnom terminu, program donosi vrhunske naslove, od kojih nekoliko hrvatskih premijera, radionicu i izložbu.

Na rasporedu će se pronaći filmovi Laurina Zvijezda (r. Joya Thome), Busterov svijet (r. M. Miehe – Renard), Najbolji rođendan (r. M. Ekbladh), Leptirovo srce (r. I. Kurklietyte), I miševi idu u raj (r. J. Bubenicek), mali gledatelji će moći i ocjenjivati filmove a pobjednik će se prikazati i zadnjeg dana programa u jutarnjem terminu, a prošlogodišnjeg pobjednika publike, film Jackie i Oopjen (r. A van de Mond) moći će pogledati u popodnevnom terminu.

Predviđena radionica "Crta, crtež, crtić" pod mentorstvom pulskog ilustratora Vibora Juhasa, namijenjena djeci u dobi od 7 do 12 godina, odgađa se zbog samoizolacije voditelja, a održat će se od 29. ožujka do 1. travnja od 18 do 19:30, odnosno, 2. travnja od 9:30 do 11 sati. Jednodnevna radionica održat će se u pet termina, a   sudjelovanje je potrebno prethodno najaviti putem obrasca na mrežnoj Kina Valli.

U foajeu kina bit će postavljena izložba radova „Filmski plakati očima djece" predškolske djece DV Rin Tin Tin, a održat će se i zoom predavanje i tribina na temu senzornih projekcija, odnosno projekcija filmova koje poštuju dječju senzibilnost i različitost.

Svi programi se održavaju uz slobodan ulaz uz preporuku da se ulaznice ranije preuzmu na blagajni Kina, a cjelokupni raspored programa Pulice u kaputu nalazi se na www.kinovalli.net.

Sukladno posljednjim izmjenama mjera, uz Kinu Valli je povećan kapacitet sjedenja na 102 mjesta.


Nastavite čitati

Pula
 

PULJANKA LEONIDA KOVAČ NA ZADNJEM "DORUČKU": „Sajam je jedno od rijetkih mjesta gdje je dopuštena sloboda mišljenja“

Ovogodišnje, 29. izdanje Sajma zatvorio je Korado Korlević, veliki astronom, jedan od mikrokozmosa Istre. On je u Crvenom salonu, koji nikad u sajamskoj povijesti nije bio tako pun, u programu PRistrani Histrokozmosa održao dojmljivo predavanje „Od magične zemlje do plesa mrtvaca“ i na kraju svima u publici dao domaću zadaću: da učine sve što mogu da ovaj svijet bude bolji

Pula
 

Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, traže se volonteri

Na Međunarodni dan volontera Gradska knjižnica i čitaonica Pula pokreće volonterski program, objavljuje svoje Smjernice za volontere i poziv za volontiranje u Knjižnici * Knjižnica trenutno traži volontere i poziva sve zainteresirane za održavanje kreativnih i informatičkih radionica u Čitaonici kluba umirovljenika i za pomoć na radionicama na Odjelu za djecu i mlade

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.