Kultura

shrvani zbog tragičnog gubitka

U 50. umro bubnjar Foo Fightersa Taylor Hawkins

Počast Hawkinsu putem društvenih mreža odmah su izrazili mnogi kolege glazbenici, uključujući Ozzyja Osbournea i Billyja Idola. Ozzy Osbourne je napisao da je Taylor Hawkins bio "sjajna osoba i nevjerojatan glazbenik" i obećao da će ga "vidjeti s druge strane"


 
2 min
HINA
FF Official page

Počast Hawkinsu putem društvenih mreža odmah su izrazili mnogi kolege glazbenici, uključujući Ozzyja Osbournea i Billyja Idola. Ozzy Osbourne je napisao da je Taylor Hawkins bio "sjajna osoba i nevjerojatan glazbenik" i obećao da će ga "vidjeti s druge strane"

Američka rock skupina Foo Fighters objavila je u petak navečer da je umro njihov bubnjar Taylor Hawkins.   

U tvitu na svom službenom Twitter računu nisu napisali od čega je umro. Hawkins je imao 50 godina.

"Obitelj Foo Fighters shrvana je zbog tragičnog gubitka našeg voljenog Taylora Hawkinsa", napisali su u tvitu.

"Njegov glazbeni duh i zarazan smijeh živjet će u nama vječno", poručili su.

Variety je objavio da je bend bio na turneji u Južnoj Americi i da se pripremao za nastup u Bogoti u petak u vrijeme njegove smrti.

Hawkins se pridružio Foo Fightersima 1997. nakon odlaska bubnjara Williama Goldsmitha i od tada je bio član benda.

S njima ga je 2021. u Rock and Roll Hall of Fame uveo zvijezda Beatlesa Paul McCartney.

Nakon objavljivanja svog najnovijeg albuma "Medicine at Midnight", bend je snimio lažni horor film pod nazivom Studio 666, u kojem je Hawkins glumio zajedno s drugim članovima benda.

Prije nego se pridružio Foo Fightersima svirao je bubnjeve za Alanis Morissette.

Počast Hawkinsu putem društvenih mreža odmah su izrazili mnogi kolege glazbenici, uključujući Ozzyja Osbournea i Billyja Idola.

Ozzy Osbourne je napisao da je Taylor Hawkins bio "sjajna osoba i nevjerojatan glazbenik" i obećao da će ga "vidjeti s druge strane".

"Moje srce, moja ljubav i moja sućut njegovoj supruzi, njegovoj djeci, njegovoj obitelji, njegovu bendu i njegovim obožavateljima", napisao je Osbourne na Twitteru.

Hawkins je rođen u Fort Worthu u Teksasu 1972. godine, a odrastao je u Laguna Beachu u Kaliforniji.


Nastavite čitati

Svijet
 

"Ako nam uzmete imovinu, odgovor će boljeti"

Putin kaže da je Zapad pokrenuo ekonomski rat protiv Rusije, tvrdeći pri tom da je rusko gospodarstvo, koje je poraslo 3,6 posto prošle godine, otporno na zapadne sankcije kojima se željela  zaustaviti  ruska  trgovina

Svijet
 

Inter po 20. put prvak Italije

Inter je ovom pobjedom stigao do 86 bodova, odnosno nedostižnih 17 više od drugog Milana. U Italiji je tako drugu godinu zaredom prvak potvrđen čak pet kola prije kraja sezone, lani je to isto uspjelo Napoliju

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.