Kultura

U organizaciji Saveza udruga Rojca

U petak povodom Dana planeta Zemlje u Rojcu DJ nastupi i Veštit buvljak

Tako će se u dvorištu Rojca održati Veštit buvljak te nastupi tri DJ-a koje donosi Heavy Duty Sound System


 
1 min
Istra24

Tako će se u dvorištu Rojca održati Veštit buvljak te nastupi tri DJ-a koje donosi Heavy Duty Sound System

U povodu obilježavanja sutrašnjeg Dana planeta Zemlje, u unutrašnjem dvorištu Rojca, od 18 do ponoći, održat će se događanje "Mars je daleko" koje organizira Savez udruga Rojca.

Tako će se u dvorištu Rojca održati Veštit buvljak te nastupi tri DJ-a koje donosi Heavy Duty Sound System.

Ulaz na događanje je besplatan, a u slučaju lošeg vremena DJ nastupi održat će se u prostoru Studentske udruge Pula u prizemlju Rojca, dok će Veštit buvljak biti u Dnevnom boravku Rojca.
 

GLAZBENI PROGRAM

VEŠTIT BUVLJAK

Second-hand buvljak koji se održava petkom u DC Rojc. Pokretačica i organizatorica Anika Derocchi prepoznala je da u Puli postoji potreba za razmjenom rabljene robe koja je unikatna i pristupačna. Sada će se prvi puta održati na otvorenom, uz rekordnih 10 izlagača, uključujući i robu namijenjenu dečkima.


FOTO: Rojc

Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.