Kultura

POGLEDAJTE NOVI SPOT ISTARSKOG GLAZBENIKA

(VIDEO) "TONE LIVI" Alen Vitasović posvetio pjesmu svom legendarnom ocu

"Na rođendan moje mame Željke, na Dan Mladosti, izašla je pjesma posvećena mom ocu Tone Vitasović-Livi koju pjevaju otac, brat, moj sin i ja. Ponos veliki!" Tim je riječima istarska glazbena legenda predstavila novi spot za pjesmu "Tone Livi"


 
1 min
Leonid Slijepčević

"Na rođendan moje mame Željke, na Dan Mladosti, izašla je pjesma posvećena mom ocu Tone Vitasović-Livi koju pjevaju otac, brat, moj sin i ja. Ponos veliki!" Tim je riječima istarska glazbena legenda predstavila novi spot za pjesmu "Tone Livi"

"Na rođendan moje mame Željke, na Dan Mladosti, izašla je pjesma posvećena mom ocu Tone Vitasović-Livi koju pjevaju otac, brat, moj sin i ja. Ponos veliki!".

Tim je riječima istarska glazbena legenda predstavila novi spot za pjesmu "Tone Livi" koju je posvetio svome ocu, ali i svome porijeklu, nasljeđu, i rodnim Orbanićima, u kojima je spot snimljen.“Pjesmu “Tone Livi” posvetio sam svom ocu koji me postavio na noge, odgojio, prenio glazbeni talent, omogućio mi da budem to što jesam i bio cijeli zivot uz mene. Mislim da je barem to zaslužio“, o novom singlu izjavio je Alen Vitasović

Uz Alena Vitasovića, spomenimo da je ulogu producenta preuzeo Marco Grabber, a skladatelja Ivan Arnold. Ovaj je peti singl s dugoočekivanog albuma "Fenix" za diskografsku kuću Dancing Bear koji će biti objavljen ove godine.

Poslušajte kako zvuče tri generacije Vitasovića!


Nastavite čitati

Istra
 

NAGRAĐENI ZA INOVATIVNU BOCU MASLINOVOG ULJA Rovinjski Studio Tumpić/Prenc s projektom “Istriana” osvaja D&AD-ov Pencil

D&AD jedan je od najcjenjenijih festivala u struci, pa dobiti priznanje pored velikih brendova koji su na njemu prisutni, poput Nikea, KFC-a, Marsa, Calvin Kleina, Googlea, Burger Kinga, NFL-a i drugih dobitnika Wood Pencil-a, svakako je velika čast, utoliko više jer se radi o proizvodu čija je uloga od početka bila da sa svojim dizajnom i imenom promovira Istru, odnosno Hrvatsku. Ovo je još jedan način da ostvari svoj cilj, vele iz Studija Tumpić/Prenc

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.