Kultura

od 5. svibnja do konca rujna

Za 'Pulsko kulturno ljeto' sponzori će se tražiti po uzoru na uključivanje Zagrebačke banke u pulski Advent

Cjelokupni program bit će najavljen u travnju po okončanju Poziva za dodjelu termina za održavanje programa u pulskom Amfiteatru u ovoj godini te Javnog poziva za financiranje programa


 
2 min
Martina Pereša
Danas objava Javnog poziva za novi pulski brend - (foto: PIXSELL/Duško Marušić)

Cjelokupni program bit će najavljen u travnju po okončanju Poziva za dodjelu termina za održavanje programa u pulskom Amfiteatru u ovoj godini te Javnog poziva za financiranje programa

Nova gradska manifestacija naziva Pulsko kulturno ljeto najavljena je na tribini o kulturi prije nepuna dva mjeseca u pulskom Circolu. Tada je rečeno da će pozivi biti javni, da će manifestacija koštati Grad 100.000 kuna, ali da će biti i drugih izvora financiranja.

Iz gradskog Odsjeka za informiranje pojašnjeno nam je da će Pulsko kulturno ljeto biti brend i krovni događaj koji će u razdoblju od Dana Grada Pule, 5. svibnja, pa sve do konca rujna objediniti sve programe, manifestacije, festivale i aktivnosti koje se sufinanciraju kroz Program javnih potreba u kulturi Grada Pule, a iz sredstava pulske Turističke zajednice, partnera i sponzora.

Foto: PIXSELL/Duško Marušić
- Predstavnici Grada Pule za Pulsko ljeto potražit će sponzore potaknuti uspješnim uključivanjem Zagrebačke banke u manifestaciju Advent u Puli. Kulturno ljeto pokrenuto je u želji da se građanima Pule i posjetiteljima iz drugih krajeva svijeta omogući bogat i raznovrstan program na različitim pulskim lokacijama u suradnji s lokalnim dionicima, udrugama, institucijama, ustanovama i ostalim kreatorima kulturne i turističke ponude. Ideja je potaknuti angažman lokalnih kreativaca koji će dati dodatnu vrijednost ponudi grada, odgovaraju u Gradu Puli.

Cjelokupni program bit će najavljen u travnju po okončanju Poziva za dodjelu termina za održavanje programa u pulskom Amfiteatru u ovoj godini te Javnog poziva za financiranje programa, projekata, manifestacija i aktivnosti od interesa za opće dobro koje ove godine provode udruge i ostale neprofitne organizacije na području Pule.

Javni poziv bit će objavljen danas i trajat će do 15. veljače odnosno do iskorištenja proračunskih sredstava za pojedina područja definirana pozivom


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.