Politika i društvo

Dobrovolji darivatelji krvi

Crveni križ Labin: Ispunjeno je 83,3% plana prikupljanja doza krvi u prvom tromjesečju

Ovom akcijom ispunjeno je 83,3% plana prikupljanja doza krvi u prvom tromjesečju


 
1 min
Istra24
Darko Paradi/FOTO: Crveni križ Labin

Ovom akcijom ispunjeno je 83,3% plana prikupljanja doza krvi u prvom tromjesečju

U subotu je akciji darivanja krvi u Labinu pristupilo 76 darivatelja (neslužbeno 100), od kojih je krv darovalo njih 71, od kojih je bilo i četvoro važnih jubilaraca: prvi put u životu krv su darovali Dalan Androić, Ines Belušić i Eldin Mulavdić, dok je svoje stoto darivanje ostvario Darko Paradi.

Ovom akcijom ispunjeno je 83,3% plana prikupljanja doza krvi u prvom tromjesečju.

Sljedeća akcija u Labinu će se održati u ponedjeljak, 4. travnja.

- Zahvaljujemo svima koji neumorno i nesebično spašavaju živote anonimnih primaoca na liječenju, pri operacijama, porodima ili nesrećama, poručuju iz labinskog Crvenog križa.


Nastavite čitati

Istra
 

Grad Rovinj-Rovigno uveo aplikaciju za ocjenjivanje zadovoljstva građana

Građani koji žele ocijeniti dobivenu uslugu, morati će skenirati QR kod kojim će otvoriti razgovor putem WhatsApp-a. Za započeti ocjenjivanje, potrebno je poslati bilo koju poruku (primjerice „pozdrav“ ili samo jedno slovo) kojom se otvara cijeli set pitanja te se nude opcije odgovora * Cilj aplikacije jest osvještavanje djelatnika da u osnovi svi oni pružaju uslugu građanima te da se od njih iznad svega očekuje ljubaznost i profesionalnost

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.