Politika i društvo

rok je do 29. travnja

Danas je raspisan natječaj za direktora Turističke zajednice Grada Pule - javit će se i dugogodišnja direktorica Cinkopan Korotaj

Kandidati su, uz uobičajene dokumente za prijavu, dužni priložiti i svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Pula, izrađenog na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica


 
2 min
Borka Petrović

Kandidati su, uz uobičajene dokumente za prijavu, dužni priložiti i svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Pula, izrađenog na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica

Danas je raspisan natječaj za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice Grada Pule na mandatno razdoblje od četiri godine.

Kandidat za direktora/icu mora ispunjavati posebne uvjete, pa su tako posebni uvjeti za obavljanje poslova radnoga mjesta direktora lokalne turističke zajednice koja ostvaruje više od milijun komercijalnih noćenja godišnje: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme iz točke 1. ovoga stavka, ili najmanje dvije godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, znanje jednoga stranog jezika i znanje rada na osobnom računalu.

Uz dokaze o ispunjavanju svih gore navedenih uvjeta, prilikom prijave na javni natječaj, kandidat je dužan priložiti svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Pula, izrađenog na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica. Sve potrebne informacije za izradu četverogodišnjeg programa rada turističke zajednice Grada Pula dostupne su na stranicama TZ-a Pula.

Tu su vidljivi i svi dokumenti i uvjeti koje kandidat mora ispuniti.

Rok za podnošenje prijava je  29. travanj, a kako nam je danas potvrdila na natječaj se planira javiti i dugogodišnja direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj.


Nastavite čitati

Pula
 

ČETIRI ISTARSKE POLITIČARKE, DVA SABORSKA MANDATA Sanja Radolović (SDP), Dušica Radojčić (Možemo!), Irena Hrstić (HDZ) i Gordana Deranja (Republika)

U 8. izbornoj jedinici 'ulaznice' za Sabor osvojile su tri žene, od čega dvije iz Istre. Može se reći da u parlament odlaze dva prepoznatljiva imena iz političkog života, ali i da su dva zvučna imena iz pulskog privatnog i javnog sektora ovog puta ostala 'kratka' za zastupničko mjesto. Jesu li zadovoljne ili razočarane i spremaju li se u nove borbe?

Pula
 

U Puli obilježen Dan činjenja dobrih djela

Udruga Djeca za bolji svijet, kao partner svjetske organizacije Good Deeds Day, treću godinu zaredom organizira događaj Svjetski dan činjenja dobrih djela. Grad Pula je sve svoje osnovne škole kojima je osnivač uključio u navedeni događaj, a učenici su proveli jučer čitav niz aktivnosti s ciljem činjenja dobrih djela

Pula
 

Prijem za članove Jiu-jitsu kluba Lotus, europske prvake Leanu Žunić i Matea Matteonija

Podsjetimo, Leana Žunić osvojila je zlatno odličje u kategoriji do 44 kilograma, a u finalu je pobijedila Petru Očevčić iz kluba Vinkovačke rode. Mateo Matteoni u finalu je pobijedio Lea Žužu iz zadarskog Checkmat Jiu-jitsu kluba i drugu godinu zaredom osvojio europsko zlato u kategoriji U21 94+kg.Visoko sedmo mjesto u izuzetno teškoj kategoriji (U16 do 44kg) osvojio je Mike Kosović, učenik petog razreda koji je bio najmlađi natjecatelj prvenstva

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.