Politika i društvo

rok je do 29. travnja

Danas je raspisan natječaj za direktora Turističke zajednice Grada Pule - javit će se i dugogodišnja direktorica Cinkopan Korotaj

Kandidati su, uz uobičajene dokumente za prijavu, dužni priložiti i svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Pula, izrađenog na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica


 
1 min
Borka Petrović

Kandidati su, uz uobičajene dokumente za prijavu, dužni priložiti i svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Pula, izrađenog na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica

Danas je raspisan natječaj za izbor i imenovanje direktora/ice Turističke zajednice Grada Pule na mandatno razdoblje od četiri godine.

Kandidat za direktora/icu mora ispunjavati posebne uvjete, pa su tako posebni uvjeti za obavljanje poslova radnoga mjesta direktora lokalne turističke zajednice koja ostvaruje više od milijun komercijalnih noćenja godišnje: završen preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili integrirani preddiplomski i diplomski sveučilišni studij ili specijalistički diplomski stručni studij, najmanje šest godina radnog iskustva na poslovima koji odgovaraju stupnju stečene stručne spreme iz točke 1. ovoga stavka, ili najmanje dvije godine radnog iskustva na rukovodećim poslovima u turizmu, znanje jednoga stranog jezika i znanje rada na osobnom računalu.

Uz dokaze o ispunjavanju svih gore navedenih uvjeta, prilikom prijave na javni natječaj, kandidat je dužan priložiti svoj prijedlog četverogodišnjeg programa rada Turističke zajednice Grada Pula, izrađenog na temelju strateških dokumenata koji se odnose na područje na kojem djeluje turistička zajednica. Sve potrebne informacije za izradu četverogodišnjeg programa rada turističke zajednice Grada Pula dostupne su na stranicama TZ-a Pula.

Tu su vidljivi i svi dokumenti i uvjeti koje kandidat mora ispuniti.

Rok za podnošenje prijava je  29. travanj, a kako nam je danas potvrdila na natječaj se planira javiti i dugogodišnja direktorica pulskog TZ-a Sanja Cinkopan Korotaj.


Nastavite čitati

Pula
 

PORINUĆE U TEHNOMONTU: Grcima isporučena dva broda za gašenje požara

Riječ je o dva 25,5 metara dugim brodovima od aluminija, 1,5 metara dubine gaza s tri motora od 1.200 konjskih snaga koji mogu dostići brzinu od 25 milja. Služit će za gašenje požara s dometom gašenja od preko stotinu metara. Jednom u funkciji imat će deset članova posade. Za ovu investiciju grčki naručitelj platio je 10,5 milijuna eura

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.