Politika i društvo

Čelnik pulskog IDS-a ulazi u Gradsko vijeće

Daniel Deković (IDS): "Kao oporba bit ćemo energični, ali ne i destruktivni"

Kao istodobni predsjednik Mjesnog odbora Busoler koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća


 
1 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini
Daniel Deković umjesto Miodraga Čerina koji iz Gradskog vijeća izlazi zbog zdravstvenih razloga

Kao istodobni predsjednik Mjesnog odbora Busoler koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća

Predsjednik pulskog IDS-a Daniel Deković ulazi u Gradsko vijeće umjesto stranačkog kolege Miodraga Čerine.

Potvrdio nam je to maloprije i Deković, koji je to već najavio u prošlotjednom intervjuu za Istru24, u kojem je rekao da će preuzeti mjesto lidera oporbe.

- Podsjećat ćemo vladajuće da ispune obećanja iz kampanje, poput uvođenja besplatnih udžbenika, jeftinijih vrtića i besplatnih autobusnih karata. Želja mi je jača i energičnija oporba koja neće biti destruktivna. Biti ćemo korektiv vlasti, kaže danas Deković za naš portal.

Čerina, pojašnjava, iz Vijeća izlazi zbog zdravstvenih razloga.

Istodobno i predsjednik Mjesnog odbora Busoler, koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća Pule.


Nastavite čitati

Pula
 

PULSKA ŠKOLA ŠIJANA DOBIVA DODATNO KRILO Šest novih učionica konačno će omogućiti rad u jednoj smjeni. Ravnateljica Tomljanović: "Ovome se svi radujemo! "

Moram pohvaliti projektante jer su prekrasno sve uklopili u cjelokupni ambijent i prostor. Lijepo smo surađivali; zanimale su ih naše potrebe, a mi smo tražili njihova stručna rješenja. Jer, na kraju je važno da taj prostor bude održiv, rekla nam je ravnateljica, dodavši i da je posebno sretna što oba vanjska igrališta ostaju u funkciji, a novi će ulaz, namijenjen najmlađima, rasteretiti onaj opasni, bočni iz Vodovodne ulice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.