Politika i društvo

Čelnik pulskog IDS-a ulazi u Gradsko vijeće

Daniel Deković (IDS): "Kao oporba bit ćemo energični, ali ne i destruktivni"

Kao istodobni predsjednik Mjesnog odbora Busoler koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća


 
1 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini
Daniel Deković umjesto Miodraga Čerina koji iz Gradskog vijeća izlazi zbog zdravstvenih razloga

Kao istodobni predsjednik Mjesnog odbora Busoler koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća

Predsjednik pulskog IDS-a Daniel Deković ulazi u Gradsko vijeće umjesto stranačkog kolege Miodraga Čerine.

Potvrdio nam je to maloprije i Deković, koji je to već najavio u prošlotjednom intervjuu za Istru24, u kojem je rekao da će preuzeti mjesto lidera oporbe.

- Podsjećat ćemo vladajuće da ispune obećanja iz kampanje, poput uvođenja besplatnih udžbenika, jeftinijih vrtića i besplatnih autobusnih karata. Želja mi je jača i energičnija oporba koja neće biti destruktivna. Biti ćemo korektiv vlasti, kaže danas Deković za naš portal.

Čerina, pojašnjava, iz Vijeća izlazi zbog zdravstvenih razloga.

Istodobno i predsjednik Mjesnog odbora Busoler, koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća Pule.


Nastavite čitati

Pula
 

Hoće li HAK priznati grešku i obeštetiti kandidate? TONČI ERCEGOVIĆ: Umjesto da sami uoče i prijave krivu signalizaciju, HAK-ovi ispitivači ruše kandidate - svaki pokušaj košta 1.000 kuna!

Unatoč tome što je grešku u signalizaciji ispravno uočio i prijavio, te time pridonio sigurnosti u prometu, profesionalni vozač morao je ispit vožnje ponovno polagati. „Rok za žalbu je 90 minuta što je u praksi nemoguće ostvariti“, rekao je naš čitatelj, profesionalni vozač kamiona Tonči Ercegović

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.