Politika i društvo

Čelnik pulskog IDS-a ulazi u Gradsko vijeće

Daniel Deković (IDS): "Kao oporba bit ćemo energični, ali ne i destruktivni"

Kao istodobni predsjednik Mjesnog odbora Busoler koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća


 
1 min
Chiara Bilić ⒸFOTO: Manuel Angelini
Daniel Deković umjesto Miodraga Čerina koji iz Gradskog vijeća izlazi zbog zdravstvenih razloga

Kao istodobni predsjednik Mjesnog odbora Busoler koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća

Predsjednik pulskog IDS-a Daniel Deković ulazi u Gradsko vijeće umjesto stranačkog kolege Miodraga Čerine.

Potvrdio nam je to maloprije i Deković, koji je to već najavio u prošlotjednom intervjuu za Istru24, u kojem je rekao da će preuzeti mjesto lidera oporbe.

- Podsjećat ćemo vladajuće da ispune obećanja iz kampanje, poput uvođenja besplatnih udžbenika, jeftinijih vrtića i besplatnih autobusnih karata. Želja mi je jača i energičnija oporba koja neće biti destruktivna. Biti ćemo korektiv vlasti, kaže danas Deković za naš portal.

Čerina, pojašnjava, iz Vijeća izlazi zbog zdravstvenih razloga.

Istodobno i predsjednik Mjesnog odbora Busoler, koji se borio protiv izgradnje Islamskog centra u tom kvartu, rekao je da neće 'potezati' to pitanje dok se ne nađe na dnevnom redu Gradskog vijeća Pule.


Nastavite čitati

Pula
 

KOMEMORACIJA ZA ŽRTVE VERGAROLE Ove godine prisutan i gradonačelnik Pule. To se nije dogodilo od 1996. godine

"Na današnji dan dopustite mi izraziti pijetet prema žrtvama i sjećanje na prošlost i povijest ali više od svega pogled u budućnost koja se iskazuje svime onime što naš grad stoljećima a posebno u zadnjim desetljećima ima. To je spremnost na razgovor, suradnju, uvažavanje i suživot. Grad koji to nema i koji ne gleda u budućnost ne može se sijećati niti svoje povijesti i prošlosti. I ovo je upravo jedan od tih trenutaka", rekao je gradonačelnik Pule Filip Zoričić.

Pula
 

OTKAZUJU SE OPERACIJE U PULSKOJ BOLNICI Zbog kvara na klimatizaciji kirurzi operiraju na plus 30! Izvode se samo žurni i hitni operativni zahvati

Zbog novonastalog kvara na klimatizacijskom sustavu, a koji je nastao kao posljedica grmljavinskog nevremena od utorka 16. kolovoza, uvjeti u operacijskim salama su bili neprimjereni, stoga je reduciran operacijski program na žurne i hitne operacije. Do današnjeg je dana odgođeno 10 operacijskih zahvata. * Sanaciji novog kvara pristupilo se odmah, ovlašteni serviser pokušavaju u što kraćem roku otkloniti novonastali kvar, trenutno su u OB Pula i po njihovim procjenama ovaj novonastali kvar trebao bi biti popravljen tijekom današnjeg, eventualno sutrašnjeg dana, odgovaraju iz pulske bolnice

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.