Politika i društvo

poželjna udavača

Domovinski pokret treća stranka u Hrvatskoj. 'Nema suradnje s SDSS-om i Možemo! '

U kampanji je Domovinski pokret oštro kritizirao HDZ, odbacujući ikakvu mogućnost da s njima surađuju, no u izbornoj noći, okrenuli su ploču


 
1 min
HINA Istra24

U kampanji je Domovinski pokret oštro kritizirao HDZ, odbacujući ikakvu mogućnost da s njima surađuju, no u izbornoj noći, okrenuli su ploču

Predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava izrazio je zadovoljstvo izbornim rezultatima koji DP postavljaju na treće mjesto političkih stranaka u Hrvatskoj, ponovivši kako za njih ne dolazi u obzir suradnja sa SDSS-om i Možemo.

Penava je najavio da će u četvrtak DP „sjesti i razgovarati s obzirom na to tko će raspolagati s kakvim kartama”, misleći na sklapanje mogućih postizbornih koalicija.

Izrazio je odlučnost da Pokret ostaje kod ranije izrečenog stava kako suradnje s SDSS-om ne može biti, kao ni sa strankom Možemo!. Također je rekao da bi konačan broj mandata mogao biti veći od 12, koliko ih trenutno DP ima.

U kampanji je Domovinski pokret oštro kritizirao HDZ, odbacujući ikakvu mogućnost da s njima surađuju, no u izbornoj noći, okrenuli su ploču.


Nastavite čitati

Da bi ova web-stranica mogla pravilno funkcionirati i da bismo unaprijedili vaše korisničko iskustvo, koristimo kolačiće. Više informacija potražite u našim uvjetima korištenja.

  • Nužni kolačići omogućuju osnovne funkcionalnosti. Bez ovih kolačića, web-stranica ne može pravilno funkcionirati, a isključiti ih možete mijenjanjem postavki u svome web-pregledniku.